[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我會換潔拉落黎 上OD
前排打條好似過剩 上番隻增傷會好啲
打6既時候成日都好快打到66%但打條唔夠
打7既時候前排同黑奶都死好快
前排可以換clause 同 loman 頂Sonia同kirze個位
後排放左oddy黑奶同艾班果兩招扣魔可以再用
所以應該夠扣 打條都一樣道理
黑奶死可能就要睇下你啲裝了
前排個龍捲風要用綠洲擋 開住綠洲都死就係唔夠坦 生命物格要再高

我自己黑奶百%異抗 再俾幾條物格 都唔得就上物抵 但係個盾會好薄所以黑奶投入無得慳

同埋你潔拉如果係10星220 用潔拉組魔隊打好過

我係黑奶用物格定異抗都諗左好耐
見有人打大沙9 黑奶直程唔用異抗
但佢艾班練度好高,基本靠艾班s2就已經夠頂審判

岩岩換左od打左幾場試過
Od s3唔知係咩位用好
艾班同黑奶一齊放s3都扣唔到好多魔
用埋od先可以扣到boss無魔
武器果3粒用翻物抗好D 耳環轉埋戒指
艾班10*220好似可以全攻防驅食審判?

od s3我習慣夾住粉毛cd打輸出 無特登就黑奶,艾班
審判果陣 沙漠會夾住扣魔打到落底順手破盾 破完盾果個瞬間做爆發特別op
唔係審判 係棺材
現加有4張T8自選2屬性劵
打算砌一set魔王裝出黎

咁我比黑奶/珍/蛋妹/may好?
又簡咩屬性配合好?
(現加上面4隻都係黑龍set)
我自己大沙7本來淨係手控痴線妹 Oddy
而家控埋黑奶就死少好多
Oddy係出棺材嗰陣夾SW技爆發
同打天空差唔多

我上兩把扣魔刀 一把3* 一把0*
夾新王招一定可以扣到0
有遠程扣魔buff 新王技都可以唔開
留嚟頂審判

950了 係咪已經無曬日服玩家
玩得日服都係大佬
競技項目真係唔洗爭
亞服揮手
亞服廢老
Pvp上大師就算
而家主要係睇翻個劇情
其他都係追下wb排名
成套哥戈打wb2都係得server 15x
world ranking 頭三百都無
成班癲狗
我練左伽司 利申非gay
今日出黑男盾?
專屬武器覺醒石/專屬寶物覺醒石可分別作為專屬武器/專屬寶物的覺醒材料來做使用。具有跟覺醒0專屬裝備相同的強化成功率。(可以使用在包含NPC、新英雄在內的所有英雄的專屬裝備上)

拎黎升NPC就FATFAT
過唔到魔王軍請問而家做乜好
主隊用緊 黑奶 布偶 潔拉 天使盾
副隊 該隠 木法

第二關就收咗皮
潔拉專武 3星1覺12層
新手物隊,目標高戈、大小沙,潘希 艾班 黑奶 鳥姐 歐迪 金盾 貓弓,副dps靈石出非機械工先練(e.g.龍妹 黑凱)男盾
超新手: 男盾 潘希 歐迪 大奶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞