[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
2年前第一隻5星專就係射Lin
鑑5次新王出3粒石,有一粒岩用,又用曬D運
終於推完第十章
tr3at41c1aus3
第4日
諗緊係咪應該開多隻ac自己玩,打挑戰成日搵唔到人一齊打
公會叫人同你打
就係無咩人打
試咗用兩件36%配公會裝
操作失誤打WB1傷害都係升咗
你練咩角?睇下我之前個公會收唔收你 會帶人打挑戰 不過要入LINE
套野係勁到癲 010 pansi 5星uw wb3 50T
用緊一件36 三件25
印象中220auto冇你咁高
睇嚟要認真研究吓wb3
220應該穩頭300
大佬
最近公會收人
想搵/轉公會可以上巴哈睇吓啱唔啱
又唔好咁講 我都係玩得耐少少同用META角姐
其他都係靠SUP夾硬推
我自己主要都係打WB2
之前魔導更新公會退左成十條友
睇你手機定電腦玩 電腦玩幾多開都無所謂 但手機會攰好多
同埋世頻都好多人帶挑戰 連地獄多左人帶 今次係惡龍難搞 連困挑都無
之前魔導更新公會退左成十條友
引錯上面班巴打 唔好意思
野團係難搞
有長期合作伙伴就半個鐘打完
小事啦
十條友退都幾大獲
雖然keep住有新人 但係好難追得返
大家好,
我是充滿熱情的手遊<King's Raid 王之逆襲>的GM蕾娜。

我們發現10月27日(二)更新後,"隨機靈魂石兌換券"的出現道具目錄中,
英雄‘希爾達’的靈魂石被重複登記的現象。

以上現象並不是特定靈魂石的遺漏/替換的現象,
而是希爾達的靈魂石被登記兩次,共有95個靈魂石被登記在道具目錄中的錯誤。
因此,除了‘希爾達’以外的特定靈魂石的出現機率整體下降。

該錯誤預計於11月10日(二)維護時會得到修正。
為了表達歉意,我們準備了以下補償。

[隨機靈魂石兌換券道具相關錯誤補償指南]
- 補償內容:隨機靈魂石兌換券1張
- 發送日:11月10日(二)維護時

問題的修正前,我們未能仔細確認錯誤,我們對此再次深表歉意。
我們往後也會努力避免發生同樣的現象。

感謝大家。

GM蕾娜 敬上
尋日先中完
回家禮包邊個cp最高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞