[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
所有加到自己%攻落人地度嘅英
P姐
佢2階好正
但我無練過Trial of Earth,又要起隻Dps打
希望聽日可以下調到low budget 鳩打都打到8
小沙9應該點打
最遠都係打到boss得返23%血
岩岩望住佢無魔兼後排滿盾之下出旋風
後排死哂

我咁樣輕鬆過,你唔夠力?
你入boss疊到幾多層?
岩岩試左場21層

Double 哂D 獎勵
痴線幾正打到10嘅話,咁咪兩星期一粒自選?
打得十既本身都課唔少喇
https://www.plug.game/kingsraid/1031551#/posts/3118
今次更新商城癲撚咗
兩萬靈氣 神器南瓜惡靈 獎牌

重點
梅伊紅鑽商店
有得買
親王庇佑 靈氣 靈魂石 公會裝自選三屬
魔導工學自選 額外技能&屬性2

仲要特登開紅鑽禮包俾人課金
我天10無課
捱到痴線妹220之後真係唔難
所以先話集中一隻dps先
有無片睇下
YouTube 有唔少
不過要睇你配置去調整打法
其中一個重點就係Oddy UW星數

星數太少 減唔切cd
痴線妹就要點s4光去提早開S1-1
咁做嘅原因係令boss驅散唔到debuff
令痴線妹可以夠時間打兩波嘅同時 輸出唔會跌

冇咗s4暗嘅回魔就要用詞條擊回補返
要幾多就睇你會唔會卡技
我痴線妹220只能打9
粉毛其實係咪勁過潔拉都幾多下
呢到加埋要幾多石
梅伊紅鑽商店 唔好重置 重置10萬石都唔夠用
靈魂石 睇你想慳時間定慳紅寶 更新之後每星期重置試煉5階仲多
靈氣睇你賭唔賭靈氣箱 21000石300金球 VS 20000石 ?金球+其他色球
魔導工學自選真係睇你急唔急整一套TM裝
庇佑必買
而且係無積點回贈
石多得濟先會買
見到有5星npc卷,仲有埋專屬武器包,好吸引

想問下本身物理隊主d已經220,洛曼,公會槍,黑肉,塔盾定係寶石弓好?

已有廚娘,公會法,梅伊,獸拳
自從有咗庇佑,我就無再抽到過魂石唔計保底個粒,已經累積咗10粒庇佑,第27次抽唔到石

比起TM裝,我有啲想買公會3屬,洗2屬洗咗勁耐都未出到啱嘅屬
假設過到新版6階試煉
一場100碎 一星期三場
以入場券1000鑽一張 去計
即係10000鑽 + time cost = 一粒SW

SW 15000鑽一粒
但係職業自選+唔需要練角
例如我冇角打大地
直接買嚟升女僕SW 其實唔差

不過有能力打高階試煉又唔趕住用
冇必要買 因為冇積點

金波100粒 7000鑽 = 3.5個靈氣箱
呢個就單純睇運
PVE金盾
PVP低成本就塔盾,可以5星220就公會槍。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞