[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

還我靚靚公主
Scarlet
LM
正呀喂
想問問 成隊升到70lv之後 應該平均咁一齊突破 定係淨谷1隻?
升左全T2先
然後DPS T5,跟住再睇英既需求慢慢突
例如蛋妹要盡早T5
01. 榮耀之巔正規賽季10時裝
- 榮耀之巔正規賽季10排名獎勵3種時裝製作完成。
:: 芮奎娜 / 歐菲莉亞 / 弗魯斯

[插繪預覽 - 芮奎娜]

02. 遊戲項目及系統改善
- 我們將針對戰場戰役、地下監牢倉庫、新王的試煉等遊戲項目進行獎勵上調難度下調等各種改善。
※ 若在10月13日(二)維護前進行[新王的試煉],則會以改善前的獎勵來進行獲得,此部分還請玩家多加留意。

03. 魔導裝備擲骰活動
- 我們將進行丟擲骰子並走完棋盤就有機會獲得'專屬武器覺醒轉移券'等獎勵的擲骰活動。

下個星期記得更新咗先打試煉
個Developer Talk廢到笑
Ve$pa:
我地留意到你地唔係幾滿意
我地會繼續努力
請大家繼續課金
次次都係咁講㗎啦
出咗新系統吸金 咪下修舊系統
其實物隊係咪要練隻狸貓/拉克 ?
記得商城有靈氣寶箱拎
免費血統測試
ODDY後期英
地精除非你想拎佢黎做主輸出
拉克
Oddy 減全隊cd 物魔都用得
50粒紅色
150紅
大你兩倍
成個Guild都燥晒
幾條友想Quit Game
乜9 Balance都冇
玩毛毛
對上個樹法/鳥姐nerf完嘈到七彩
但係其實冇乜變化

Vespa表示改乜都俾人屌
直接唔balance 繼續出新角
我用晒全部體水同300張Reforge終於整好一套PVE既TM裝
然後仲係0星
咁既速度我打多2年應該會整到5星Reclaimed
至於第二套可能隻Game收皮都未整到
其實點改都會有人唔滿意 哂心機捱眼瞓
唔改真係正確做法 明知係舊屎都照去食 怪得邊個
其實唔打PVP當單機玩就開心好多
呢幾期新英都係唔吸引 唔係話廢
只係面對特定關卡唔OP 泛用度又唔高既話
資源有限+強度黨既玩家會無意欲去練 得伊索蕾比較好少少
其實兜咁大個圈我都係想講V社已經唔敢再造多隻好似潘希/潔拉咁會制霸PVE既角色
姐係無左突破空間
PVE Dps有呢兩隻物魔各一夠用啦
而家係等緊黑奶 Oddy呢啲萬用sup
不過好奇新男盾係咩定位
就係夠用 所以佢一路出新DPS角 大家都係繼續推潘潘同潔拉
要睇吓 新男盾/惡魔蘿點
不過痴線妹之後嘅角都叫有用
艾班 黑奶 仲要係PVP毒瘤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞