[26] 考緊26?你問我答!(15)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
搵李健好定新觀駕好 或者有冇其他好提議 有無巴打比下意見
利申咩都唔識
兩間比較就新觀快,但考天光道。不過貴啲
慘……我都諗住練熟之後會上去偷雞
原來係喺果到練不過有得場內練下我諗我都濟嘅
7堂
之前疫情delay左我個強制試,而家想上返補鍾但乜都唔記得,可以點搞
嗰度就不如常樂街啦換返三堂自行練習好抵喎
想問強制考試下面詳細流程岩唔岩:

1. 推車預備,1波開車停車
2. 開車轉左圈上二波,普通停車
3. 開車轉右圈上二波,普通停車
4. 開車轉左/右圈上二波,加速到綠燈急煞車,如紅燈再loop
5. 推車走

想問有無野要注意,真係唔記得曬

請問停車後係咪要shoulder check, 開車都要
2. & 3. 二波停車後架車應該熄火?定我停車前要落一波先?

求幫手
1. 推車預備,1波開車停車
2. 開車轉左圈上二波,落返一波普通停車
3. 開車轉右圈上二波,落返一波普通停車
4. 開車轉左/右圈上二波,加速到綠燈急煞車,如紅燈再loop
5. 推車走

停車同開車前都要shoulder check
4. 開車轉左/右圈上二波,加速到綠燈急煞車,如燈再loop
多謝師兄解答!
幾時考老強?
尋日敬德街重狗
起步搵到磨擦點之後係唔係要比大啖啲油
我起步隻左腳了下了下咁
前日報左沙駕
成功衝燈2波停車,擰頭熄匙先再落右腳推車走,其他都係落1波停車
我強制果時買咗10堂補堂 結果用咗2堂就pass咗
而家仲有好多自行練習淨
我原先諗住留返啲 就算今次路試肥咗 都可以留返嚟下次補考再練 點知book堂果陣個職員話唔得嘅 考咗路試 無論pass定肥都會清零
強制c堂有講會歸零
hi 各位巴打,嚟緊想學26,邊間考強制好d
間間差唔多,新觀就快少少
我早兩日報左沙駕學棍波_, 聽說D阿sir都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞