2020年春夏季日劇討論(21)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
聽講佢地今日宣傳係由朝早做到夜晚。。non-stop
前排流星已經出左幾個廣告。。近排再開始電影宣傳。。隻眼都開始睜唔大啦
美波接住又有新劇。。上次見到佢個眼袋真係有D登佢地辛苦

雖然我地當紅藝人係chur 既。。。
呢套神劇黎
改變左我價值觀
直到而家慣左好似大介開頭咁一個人
呢排咁多呢d消息真係寧願佢地抖夠唔好咁chur
下星期有新啦
流星無靈魂咁扮cute同美波好大對比
結子家人係最大受害者,仲要俾啲儍人鬧
呢套野兩個人以上既相基本上都總有一個出事,無一張係完美
咁乸型動作點做呀大佬
個細路見到老母死咗之後日日屋企門口出面都成班記者好似癡線佬啤實佢地衝埋去,實好大陰影
仲未計番到學校個個同學都知道佢死老母,家長同鄰居班三姑六婆閒言閒語,最少都話咁多記者影響埋佢地生活
呢個歌係pokemon依家首op
https://youtu.be/wy2Z7YbJgdc
講overall
其實自從武漢肺炎開始一見大頭相都會有唔好嘅預感
其實唔發po文真係唔代表啲咩
當然發左大家會好清楚知道佢既想念,但係每個人內心既痛苦同傷感唔係一定要放上social media 比人評論

麻美一定好難過
笑左全集最煩一幕
我都留左cm淨係叫佢休息多d同同人傾訴
翔平最近都開翻cm d人去翻之前d post留言
希望正孝多d關心下佢
Post流星防龜亂入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞