2020年春夏季日劇討論(21)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有D平時真係可能係自己TWEET
有時會寫明哩個TWEET係公司代打
除咗d好日唔出po,宣傳都唔宣既ac例如坂口健太郎咁就應該真係自己管理
中村太仆街就真
我意思無咁明顯啫
自殺係一時決定既事呢點我都理解
嗰陣既結子好難唔入戲
每個合作既男演員都入晒戲咁款
好多都應該自己POST
但係點都要留番PASSWORD 俾公司可以入到去POST/DELETE野
呢句根本就唔通既
放棄哂所有比起喺條未知既道路上披荊斬棘過n個難關,點睇都放棄易d啦
頭盔: 我就唔係鼓吹放棄啦
記得當年傳木村嫂唔鐘意佢同老公合作
拍完PRIDE之後JOHNNYS就通知各大電視台禁止佢同木村共演
去到A LIFE搵唔到人做先解禁
交比公司好過啦
起碼唔駛睇到啲唔好既說話
點止 靜香同秋刀魚笑佢似猩猩
作為fans都唔想見到佢拍Alife
所以我都廢事回
我覺得自殺冇錯 亦都會尊重人去自殺
突然間諗起堺雅人套DR倫太朗
如果現實中有呢種醫生存在你話幾好
工藤條妖怪收皮啦,smap個個都拍過結子又唔見另外四個單身嘅追佢(雖然草彅剛暗戀過結子)
所以有段時間拍親木村既唔係松隆子就深津繪理
可能佢地抵得諗唔怕JOHNNYS/木村嫂D麻煩野
因為Pride真係好正
佢相都唔多張
好難受
咁又未至於結論係自殺無錯,又要尊重人去自殺,最多話理解、同情就夠,始終呢樣野好敏感,個種情緒、決定好易擴散開去,宜家藝人同之前香港學生有一排輕生都有類似特點
除左黑木華同高火田兩個真係數到D代表作SHOW到人氣同實力成正比之外
其他果班都係得人氣但重係爭咁套一個CARRY晒套野既作品
「有勇氣去自殺但冇勇氣去面對問題」
係人生未遇過 真正困境/真正傷心事 嘅人先會咁講
講得呢D嘢嘅人根本就唔知人地嘅生活係點 就係度講埋曬D風涼話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞