啤牌新手必學:鋤大DEE

447 回覆
183 Like 60 Dislike
比最大果隻唔駛煩
A win
step1
A出3仔先 B自然出一隻打
step2
A, 再出隻單丁A煙屎 ,B一定會出隻2打,之後再出紅心2,因為佢得返一隻,用pair收佢皮。
情況2
B會話大等你出,咁你就拆pair一隻一隻咁打,最尾佢都會點都要拆一隻打你,如上都係出紅心2後一pair pair打死佢
贏到#317個網先講
唔知上邊啲人邊到學返黎啲規矩 總之你係香港出得黎賭錢既基本上花一定係睇數字先 5隻牌都一樣先會睇花色 蛇就A2345>23456>10JQKA 你硬係要出黎同人拗既 只會比人話你係on9仔
剩係睇最大嗰張
step 1已經假設錯
b點解要打
我都睇到一頭霧水
每次有呢類post都係咁 一定有人講極都唔明
咁a係咪一定贏
柒左
人地點知葵扇dee係你手?
人地出完喇
終於有識玩既人講野
Sor冇追post
睇點定規則啫,順可以係睇最尾個張而唔係睇最大
緊係潛烏龜啦
B一定贏

(1) A出 3/Ace唔洗理,一直pass, 當A 拆pair打時,拆到44,55 B先打6, A就冇野出,焗住打心dee, 之後B pass , 有2隻dee 點都係B贏

假設A留對pair k唔出,拆到44/55 pair時,B出6, A就拆K, B出隻2, A就焗住要心dee, 但呢個時候A有2隻單牌, B有1隻6 ,1隻dee, 又係B贏

(2) 當A留住隻A唔出,就已經拆pair打,B出2 就搞掂,因為A要焗住打心dee同埋有2隻單牌,但B仲有1隻dee同6, B贏
我知 我只係見佢好似覺得a贏咁先問下
屌你老母A♥️2345 咁A係唔撚係♥️呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞