啤牌新手必學:鋤大DEE

447 回覆
183 Like 60 Dislike
b 要蠃一定要keep 2條dee
a 要蠃一定要拆b 兩條dee

不過係開牌玩
a 會拆開黎出出到最後得返kkA2
b會得返22

a只要打埋隻A就 大2 kk 贏

補充返,冇A2JQK 嫁吊你老母
全部數字 字母一模一樣先開始比較最大既花
都唔知啲人邊閪度鄉下傳黎香港
上網搵到嘅source都係話最大嗰隻點數一樣就睇第二隻 如此類推 你係都要話係你啱人哋錯都無計 大家都無legit source
鄉黑就過主啦屌
新移民岩岩落黎香港冇耐唔識鋤dee唔怪你
學咗唔好再玩支狗鬥地主
冇聽過十三張?
QQKK可以唔洗理 係知對方牌既情況下 A只能單打 而B係會pass
咁34455A2下
A>3
B>6
A>A
B>pass
A>2
A>44/55/4/5
A輸
7到唔識講
讀書時代日日玩
比最大個個紅心a咪大過階磚a羅 第一個條件已經附合左啦 比乜撚野 on99 比最大已經分到勝負 仲要第二三四五隻比落去? 你比較係第一隻先 唔係第二隻
原來咁多人唔識鋤dee 計牌型都未學識仲鳩噏 歡迎挑機
言下之意A會贏 咁你係A你點出?
係比最大嗰隻嘅點數 唔係花 5隻都一樣先計花 你一直loop你自己主觀覺得個計法有咩意思
如果a打4 b打2點睇
點樣出先可以A淨返KKA2而B得返pair 2
我跳樓先 原來b贏硬
如果講比大小係跟你咁講比花先嘅 就唔會存在有兩個條件啦 緊係講係比數字先會有機會一樣嘛而要睇下一隻嘛 再者啲啤牌手機game嘅規則都係咁樣 人哋整隻game個research點都reliable過你啦

當然你都可以繼續堅持你係啱其他人係on9 但係對事抱有懷疑態度查下資料都係好事嚟 再唔係你第時有機會出去玩啲賭局人哋全部用呢個規舉嘅你記住屌鳩佢哋
A 出3
B 出6
A單枝
B 一尾pass
花夠唔夠打俘虜架?
上面例子大家都係a 所以計花啊 鬼唔知計數字先咩
同花順同蛇就當然鬥埋組合邊個大,但花就只要同色就得。如果大家a花,咪先至再鬥大家隻a邊個大
香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞