【1不離2,2不離3】莎木討論區 3

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
題外話
近排爆左Nier,再早排爆左Horizon Zero Dawn
令我更期待都係日廠岀既莎木
有d故仔真係日本人先寫到
遊戲電影電視劇動畫漫畫排係

爆左NIER, 幾多週目先
我反而專攻番極 HZD真係提唔起勁

爆左E
未玩曬支線就 重練
而家重玩想衝100%
重點係HZD就算岀DLC都無想重玩既意欲
題外話
近排爆左Nier,再早排爆左Horizon Zero Dawn
令我更期待都係日廠岀既莎木
有d故仔真係日本人先寫到
遊戲電影電視劇動畫漫畫排係

爆左NIER, 幾多週目先
我反而專攻番極 HZD真係提唔起勁

爆左E
未玩曬支線就 重練
而家重玩想衝100%
重點係HZD就算岀DLC都無想重玩既意欲

迫自己玩過,係好玩既,但我有日開番極就停唔到,已經唔想花太多時間落hzd,想爆極先
no remake at all...
Sega twitter果張相代表咩。。。

sega forever?
master system
玩過莎木應該都玩過Sonic Adventure
其他Sonic不了
玩過莎木應該都玩過Sonic Adventure
其他Sonic不了

果隻我有,新果隻會唔會暈

唔記得sonicmania開頭佢果個係咪Sega forever

唔記得sonicmania開頭佢果個係咪Sega forever

PROUDLY PRESENT
見到真係想吐血…日廠爭氣喇…
不過佢地可能留TGS
8月又有一個科隆Gamescom
講真,如果係SHENMUE HD果D,一定要喺外國搞先WOW

不過佢地可能留TGS
講真,如果係SHENMUE HD果D,一定要喺外國搞先WOW

揸緊波Z FIGHTER最正

不過佢地可能留TGS

揸緊波Z FIGHTER最正

PS2果隻最撚正
玩地平線到lv30開始悶悶地
做嘅野差唔多,打嘅怪又唔多種類
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算

得閒玩下 冇野玩先玩
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算

得閒玩下 冇野玩先玩

所以玩番極
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算

Nier 支線 > HZD
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算

hzd黎黎去去都差唔多
啲商店得武器賣
莎木個世界仲過癮

我而家都悶悶地點算

hzd黎黎去去都差唔多

玩咗更加唔明點解用咗咁多年去整,得畫面靚個故事我未睇晒唔講
支線同主線內容分別唔大先慘又係跟蹤打怪
e3咩消息都冇, 兩年來得段肌肉佬短片
e3咩消息都冇, 兩年來得段肌肉佬短片

睇今個月解釋延期個報告有無野爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞