【1不離2,2不離3】莎木討論區 3

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

莎木3要講都應該留畀SONY卦,應該分開黎?

咪莎3同莎木HD分開,早2年E3如果有SEGA出過睇返咪知會唔會一齊
莎木3wow一次隔開莎木HD再wow多次

估計都係咁

不過pc gaming 早過sony發佈會

如果真係兩樣都有咁咪仲好wow完HD再wow莎3,跟時序舊嘅行先係最好

如果上SONY未必會上PC果度?

咁樣WOW法都幾亂, LOL

pc 可以公佈其他野嘅
今晚丁住bgm瞓先,好正
利申失眠兩晚訓唔夠八個鐘

老老寶寶係幾催眠

莎木3要講都應該留畀SONY卦,應該分開黎?

咪莎3同莎木HD分開,早2年E3如果有SEGA出過睇返咪知會唔會一齊
莎木3wow一次隔開莎木HD再wow多次

估計都係咁

不過pc gaming 早過sony發佈會

如果真係兩樣都有咁咪仲好wow完HD再wow莎3,跟時序舊嘅行先係最好

如果上SONY未必會上PC果度?

咁樣WOW法都幾亂, LOL

pc 可以公佈其他野嘅

如果隔住WOW,真係成日開住LIVE黎聽

老老寶寶係幾催眠

meditation佢stream播音質好正

老老寶寶係幾催眠

meditation佢stream播音質好正

話說係咪曾經有段時間重賣過莎木原聲大碟,但一陣就賣晒

第一版我買左,有菲林送

第一版我買左,有菲林送

菲林有咩睇

第一版我買左,有菲林送

菲林有咩睇

一片仔,應該每個都唔同。
好似係第8倉庫黎⋯

第一版我買左,有菲林送

菲林有咩睇

一片仔,應該每個都唔同。
好似係第8倉庫黎⋯

開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒
開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒

條片已經唔存在啦
開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒

條片已經唔存在啦

尋晚又有開
開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒

條片已經唔存在啦

尋晚又有開

開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒

條片已經唔存在啦

尋晚又有開

我淨係收到尋晚佢walkthrough片通知,無入去睇
開住bgm助眠幾好瞓
差啲唔知醒

條片已經唔存在啦

尋晚又有開

我淨係收到尋晚佢walkthrough片通知,無入去睇

我都係
https://www.youtube.com/watch?v=NmkBs7IhfIk&feature=push-lsb&attr_tag=qXMaIubKNmpcM8rE-6&feature=push-lsb&attr_tag=qXMaIubKNmpcM8rE-6

又黎

仲係live chat黎添

依家先聽 又八個鐘
https://www.youtube.com/watch?v=NmkBs7IhfIk&feature=push-lsb&attr_tag=qXMaIubKNmpcM8rE-6&feature=push-lsb&attr_tag=qXMaIubKNmpcM8rE-6

又黎

依家先聽 又八個鐘

入面好似一路播一路吹水

又黎

依家先聽 又八個鐘

入面好似一路播一路吹水

有啲佢播嘅覺得點解未聽過
再聽耐啲先知原來聽過,係mp3完冇晒啲野聽唔慣

又黎

依家先聽 又八個鐘

入面好似一路播一路吹水

有啲佢播嘅覺得點解未聽過
再聽耐啲先知原來聽過,係mp3完冇晒啲野聽唔慣

尋晚聽左陣,真係好岩深夜聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞