【1不離2,2不離3】莎木討論區 3

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

咁我做咩唔直接搵DC模擬器

質素唔夠好

停左好耐,係時候玩番

你有冇玩完莎木1
我點都忍手忍到remake先玩
冇就唔玩

冇就玩番1囉唯有

細個瘋狂speed run爆機n次好傻仔
依家玩返實磨到爛啲殺我
福仔溝女條線我完全冇印象係點
仲要搵返街坊吹水了解佢地背景

我肯定磨到同個個人都傾到佢地無新對白

以前我係咁樣玩

質素唔夠好

停左好耐,係時候玩番

你有冇玩完莎木1
冇就唔玩

冇就玩番1囉唯有

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

個串柒柒嘅金毛女仔除咗我唔會同陌生人講野呢句仲有冇第句

質素唔夠好

停左好耐,係時候玩番

你有冇玩完莎木1
冇就唔玩

冇就玩番1囉唯有

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

叫你走,再唔走打你老母果啲囉

你有冇玩完莎木1
冇就唔玩

冇就玩番1囉唯有

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

你有冇玩完莎木1
冇就唔玩

冇就玩番1囉唯有

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?
我講緊嘅係著校服果兩個不良少女

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

屌笑左

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

屌笑左

一齊炒晒車

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

屌笑左

一齊炒晒車

DOBUITA 個不良妹好似係蹲住轉身話 GET LOSS?

依家玩返實磨到爛啲殺我

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

屌笑左

一齊炒晒車

DOBUITA 個不良妹好似係蹲住轉身話 GET LOST?

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

專登整個角色配埋音就得一句

以前我係咁樣玩

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

順便搵條配音既配埋喇

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

順便搵條配音既配埋喇

一個配音員配好多角色架

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

順便搵條配音既配埋喇

一個配音員配好多角色架

真正路人

咁惡

我會唔會理解錯左?

記錯咗金毛

呢個無其他對白

順便搵條配音既配埋喇

一個配音員配好多角色架

真正路人

鈴木有份玩下就正
https://www.gamespot.com/e3/schedule/
7隻Unannounced AAA Game
https://www.gamespot.com/e3/schedule/

散開嘅 唔同主機

散開嘅 唔同主機

應該跟GAME廠分了﹖
2018 second half
https://youtu.be/0J3IgP_AClw
延期了,2018下半年
重製應該嚟啦
https://shenmue.link/post_en/504/?en
延期了,2018下半年
重製應該嚟啦

錯拎
https://shenmue.link/post_en/504/?en
延期了,2018下半年
重製應該嚟啦

錯拎

似喇似喇!!!!
延期了,2018下半年
重製應該嚟啦

錯拎

似喇似喇!!!!

A backer update video from Yu Suzuki has formally announced what many fans have long been expecting: Shenmue 3's development has been extended until the second half of 2018.
http://shenmue.link/post_en/504/?en
The original estimate of this December was put in place before the project even began, with no budget in place and the scope of the game undecided. With crowdfunding proceeds more than tripling the initial target and Ys Net discovering they can get more out of Unreal Engine 4 than first imagined, it makes perfect sense to push back that release date and avoid placing artificial limits on what the game can achieve.
"It's a beautiful game," crowdfunding pro Justin Bailey told the Digital Dragons expo in Poland last month of the latest build he recently witnessed, "It looks great." And it will look even better after the extra care lavished upon it during the full-term gestation period it deserves.
As we already knew that Shenmue 3 would not be featured at E3 next week, we continue to hope that Sega takes this opportunity to announce remasters of Shenmue 1 & 2 to tide us all over and grow the fan base in time for the release of a fully-cooked sequel.
Stay tuned to this page for information on the relevant streams to watch for any potential E3 developments over the coming days, as the campaign to #SaveShenmueHD heats up.
延期了,2018下半年
重製應該嚟啦

錯拎

似喇似喇!!!!

好似話莎木3有新技術,會再整好啲喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞