[臭西塞俾人反夠第三節未]NBA Boston Celtics塞爾特人哭喪討論區

519 回覆
6 Like 3 Dislike
唉輸底
尾段又尻射3分
諗起如果今年黃綠輸波, 瘋狂俾人造話題拎住塞個人頭致敬狗鼻就打冷震
真心 無大底點樣用好隻細pg 呢個問題好多年咖啦
底薪啦,佢底薪我地就可以簽個靚底
少帥又係,foul out 完timeout 又唔call, challenge 又唔用,留嚟下年?
成場輸第四節6分幾鐘嗰個Theis嘅調動
Brad Stevens死撚咗佢啦
因為Grant守得好地地出Theis
Btw,唔知Brad點諗,明仔起手仲多過啡
Offseason唔知搶唔搶到Ibaka 我估佢好大機會留低

大V都幾fit不過唔知搵咩同灰熊做交易

我唔想再見到undersized打5號位
依家個陣補完個底仲可以再戰
係個心態同EQ要歷練多d
東岸Curry
譚仔真係要stable番
啡繼續keep住進步就夠
Smart做番好組織 咪撚再射咁多波
Walker就唔識講好
Hayward 安爺爺好大機會拎黎trade
啡今個series 23.3PPG, 7.2RPG, 2.8APG, 1.5 SPG
56%/50%/70%
佢真係打得好好
佢係我哋今場唯一一個第四節剩返6分鐘落後5分嗰陣不斷attack the rim 嘅人其他仆街係到射3分,brick 撚到Hihi 我屌佢哋老母
你老尾Smart今場3分 4/13 ,都on99嘅
Tatum 9/26 做咩撚嘢superstar,先得三成多少少,同PG13%一撚樣,一係就上腦瘋狂單打,Game1已經係好例子
Walker 就第四節一半時落後5分就瘋狂隊3分
最後我都想屌下Brad stevens,今個series Kanter嘅表現明明好好,正負值超高,上場都幫咗我哋追好多分以為今場Brad會終於開竅唔會再咁固執唔用傳統長人,點知條打靶仔都係講唔聽最離譜係俾Smart 9射3分,屌你 4/13
Brown 打得咁好但波都掂唔到,呢樣野已經係打龍出現過識唔識分輕重呀Brad
Ok,屌完,繼續做塞狗
年年都係咁 真係睇唔透我哋個少帥問題定係球員執行力問題
少帥年紀輕輕,個人好stubborn 又唔識用C
我覺得唔係唔識,係無C好用
球員問題啦
頭1,2場十幾分都倒走
贏緊都唔識拖慢d打
快攻3分睇到想死
Brown + walker/haywood + pick 換embiid
濟唔濟
Walker走換個靚底仲撚好一打playoff就冇撚用其他人唔大問題整體
邊個key ball聰明key ball等於輪住單打
想要雙探花
both la
Haywood 唔走咪haywood key
反正塞個系統唔洗一個pg控死晒既 傳比offball 走screen過黎個個姐 指揮交通haywood都做到
唔濟,brown唔換得
真心覺得walker打得好
如果要換big man更需要一個控制球賽的pg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞