[臭西塞俾人反夠第三節未]NBA Boston Celtics塞爾特人哭喪討論區

519 回覆
6 Like 3 Dislike
6-51
conference final down 2-0 comeback rate

including
2018 cavs
2019 raptors
2020 唔好笑死人啦垃圾塞 攞到一場都偷笑

睇嚟都玩完9成
最好笑就係2018騎就係cup 垃圾塞
Irving幾時做過大佬
宣佈棄權
雖然成隊得佢叫做應該要企出嚟,但係佢企出嚟又係得一招三分線拎波插二萬下花,強行三分出手炒 又唔係dame同trae young 下下咁執著三分真係唔得掂 點搞
今次再輸波往好嗰方面諗,譚仔會唔會get到唔可以咁獨食(特別係clutch time),肯相信同分俾其他人多啲球權呢

如果下一場都仲係solo嘅話,我覺得佢俾到球隊嘅能力就係咁先了
The last time the Celtics were down 2-0 to Jimmy Butler in the playoffs they won the series in 6 games.

rondo傷出嗰年

聽日Hayward拯救綠軍
成個月冇打,仲要一黎就咁高強度,好難有發揮
控制好節奏已經幫到手 呢兩場都係打到close game
希望佢聽日可以帶班bench,穩住唔好再倒水
多個人組織唔洗再係三分線俾tatum舞都好好多
準備等隊長出埋都輸 冇晒藉口賴
放假晨咁早睇隊垃圾比人大炒
塞fans真係犯賤
留名睇Brown 2nd half又無波掂
今場Tatum明顯冇咁獨食,係個好開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞