[臭西塞俾人反夠第三節未]NBA Boston Celtics塞爾特人哭喪討論區

519 回覆
6 Like 3 Dislike
睇死打埋嚟2場
留低, 之後睇雙j 打柒波,再豬埋肯定有心病

嚟張好有喜感
入緊樽有人喺隔離行過
果然係hero,識飛
好似有D  成也單打 敗也單打

今場多左助攻 分波  

都打順左,  但最後都係禁爆平安鐘
根本一單打就倒水

睇頭三節半同最尾半節就知
全部都係Tatum條撚樣單打,fail咗就俾人推到快攻攞分
條友仔好興係三分線舞兩下就起手,但係明明lead緊勁多

仆街今鋪真係翻得屋企
我們不是金塊
Fk Tony Brothers
塞狗自己廢左賴右賴
咪係, 咁快戴定頭盔
到時tony brothers偏塞都輸波就好笑
樓主惹到咩人
唔係我起咗條友底,懷疑佢係痴線
佢之前開咗勁多個post係關於住嗰個地址嘅人嘈住佢瞓覺
【Now Sports】塞爾特人在上周落後熱火0:2之後,史馬特情緒失控在更衣室大吼大叫,和隊友發生爭執,內訌過後綠軍在第3戰打出決心,場數追成1:2,史馬特表示那場敗仗令球隊更親密。

史馬特(Marcus Smart)周一在接受訪問時,將「更衣室內訌」事件比喻為家人吵架,形容這件事非常激動人心,這位26歲的控衛說,「我們是一個家庭。家人經常都會吵架。我經常與兄弟吵架,但是最終只有我們可以彼此責罵,沒有其他人可以。」

史馬特續說,「你知道,這發生在家庭之間,特別是像我們這樣已經在一起很久的家庭,這一定會發生。我們有很多球員全心全意比賽充滿情緒,而我們不應該以0:2落後,特別那兩場比賽被反勝,情緒當然會高漲,但我們是一個家庭,因此那件事發生了。」

「我知道我們充滿情緒,我們充滿激情,而且我知道我們很愛大家,這件事過後我也學到了很多……成長了更多。我一直在說,在看到彩虹之前一定是暴風雨,這是我們必經的風暴,之後我們找到了快樂的地方。我和隊友的反應表明我們比以往更親密,我們說出了要說的話,大家團結一致。」
贏咗就家人,輸咗就廢人
聽日又可以睇第三節倒水
廢塞可能由頭到尾都俾人head
豬緊唔倒得?
lm

hay嫂生咗
3:1
廢撚到
Tatum
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞