[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
我前幾日先拎完月禮包30粒石你同我講第5周
呢句真
抽到黑金又唔刪得
卡池︰罪惡刑台
開放時間︰8 月 31 日 (一) 至 10 月 11 日 (星期日)

是但一拉都一大堆永遠唔用既垃圾
唔知點解睇到係eva會諗起逃恥eva彩蛋
柒咗
不嬲都第5個禮拜先開黑金搞到亂哂
巴打好多勁卡
都係多謝mh佛心公司成日送先可以有今日既成果
做埋靈魂
人地送既野賣左佢
唔係幾有禮貌
送靈魂同金幣俾你喎
唔賣 送夠5張比你擺就等於呃鳩你一粒石
自己諗
大獎13gay

可唔可以唔好再搞
魔幻寶石系列上次抽左2抽中翡翠 仲差紅寶石(蛋白石同琥珀就算啦) 而家中埋

第一次拼王者杯
成績算ok la

呢句真 今日中
各位召喚師大家好,「神魔任務賞」活動網站正式推出!!!
祝願各位都能夠獲得心儀的獎賞!
💻活動網站: https://hunt.tosgame.com
=================
🔴活動內容
活動將會分為 3 個月的「任務期」及 1 個月的「領獎期」。
在「任務期」內,官方會安排 3 項遊戲內任務,每完成 1 項任務將可於活動網站上領取 1 張「獎賞換領券」。整個「任務期」內,每個 UID 最多可憑完成任務領取 3 張「獎賞換領券」。
「領獎期」將會在「任務期」完結後開始,玩家可根據獲得的「獎賞換領券」,在活動網站上領取獎賞,獎賞內容將會包括限量實體週邊及虛寶,每張「獎賞換領券」可隨機換領 1 份獎賞。
📆任務期:2020 年 10 月 1 日至 2020 年 12 月 31 日 23:59
📆領獎期:2021 年 1 月 1 日至 2021 年 1 月 31 日 23:59
🗓任務內容
【任務一】 任務期內其中一個月,累積登入神魔之塔 21 天或以上。
【任務二】 任務期內累積完成個人每日任務 200 次。
【任務三】 任務期內完成「活動 Bingo」 1 頁。
** 完成以上 1 項任務可獲得 1 張「獎賞換領券」
** 全數完成可獲得 3 張「獎賞換領券」
** 「任務期內其中一個月」的定義為 2020 年 10 月、11月、12月中,任何一個月的第一天至該月份的最後一天
🎁獎賞內容
1) 限量實體週邊 (共 525 份)
2) 虛寶獎賞
** 實際獎賞內容請參閱「神魔任務賞」活動網站
** 獲得限量實體週邊的玩家,可放棄週邊獎賞而選擇指定虛寶獎賞作替代,倘選擇虛寶獎賞,則限量實體週邊的名額保留予其他玩家
⭐神魔會星兌換「獎賞換領券」
神魔會會員亦可於「領獎期」期間,以 3 枚神魔會星兌換最多 1 張「獎賞換領券」、魔法石 6 粒、人面怪鳥 2 隻及體力藥水 5 支。
** 除「任務期」內獲得的 3 張「獎賞換領券」,神魔會員可憑神魔會星兌換第 4 張「獎賞換領券」
明狼王二點打完全唔夠力
點會唔夠
開賈比爾
要5秒內轉完
要抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞