[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
青蛙帶起龍隊agger
但唔覺得團長帶起咗魔族
團長對上一張魔隊長係秦而且個傷又夠 算帶起到純魔
未變身前個血
魔族算多加血卡
殺師母、奈普、畢夏普、蟻王+火屬果條𡃁、飛影+軀、水木魔始+貝利爾、水狂+魔笛、火狂+淚紅傘
全部都可以加血
已負皮
個動態造型係邊到拎
(六) 只要成功獲得限定角色「全知的惡魔 · 拉普拉斯」,於活動結束後 (即 10 月 2 日 00:00 起) 即可獲得其動態造型獎勵。屆時召喚師可到 [社群] > [獎賞] 頁中的『目標獎賞』查看並領取

我估應該係石抽先有?
成功獲得應該免費都有
比個腐皮你
要靠外力嚟撐血已經係廢啦
魔族血少左6、7年拎佢本身個種族弱點話佢廢做乜有得加血彌補番血少呢個弱點咪勁囉
舊年已經冇分種族好撚耐啦
咩隊都高血高回/有減傷
衣家突然間又話分種族特色咁咪戇鳩囉
上年全年得鑽石、琥珀、青圭呢3張唔跟佢原本種族走向去做 呢d已經係年尾嘅事 因為初音評分令到新卡走去咁嘅路線 高血高回有減傷正正因為評分系統
團長有擋死有傷害 唯一nerf佢嘅位就係血量 任何隊長都要有缺點架啦 魔族隊長諾索斯、拉普拉斯都唔夠團長玩得爽 咁團長算唔算救起魔族?

上年唔係全部都冇分種族 係年尾先係咁 睇番年中之前三大合作:
Orb聖劍 神族一向走穩定路線
初音 未疊Ex combo好低回 機械族本身回復唔高
星矢 一樣都係玩內置加血(童紫希)比預告人內置加血喺未來好重要(鐵九牛)

2019全年都係預告2020有幾崩壞 睇d隊嘅特性就知道

19年年頭夏娃係做壞左 不過每年都會有一張石抽卡係有黑金實力(17年係蛇夫 18年係巴龍 20年係因期都)
呢個post又好多CM要pin
Telegram 九月福利送

填妥以下領獎表格,即可獲得「黃金蝦x2」 + 「搗藥兔(Lv Max) x2」
表格截止日期:9 月 30 日

獎賞將於 10 月 7 日派發到合資格玩家的獎賞處

**需要 UID 跟 驗證碼

https://bit.ly/2GitCYo
燈下先

Amuro入住日期=eva電影上映日期

一個大反轉 鬼滅電影無限列車合作
越送越垃圾
收到wind同刀劍合作
龍族元年
咁都負我
真係同鬼滅合作咪又係抽爆呀妹同蝴蝶忍
Pin果個仲未60負
我寧願要阿妹都唔要零波
收返埋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞