[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
20層二三線都過到啦
40層佢又過唔到38,898
你有本事咪呂布暗遊入場
針人x2+天秤、附消
用幻象迴避同龍刻存技過38
扣現有10%,你想點樣殺
就算過到,磨撚到咁你玩埋我個份
啱啱睇番 無視控場
如果冇左無視控場 理論上加個自製-cd應該可以過
冇回合限制 呂布暗遊都可以過

問題係呢兩個條隊其實係冇問題
20層二三線都過到啦
40層佢又過唔到38,898
你有本事咪呂布暗遊入場
針人x2+天秤、附消
用幻象迴避同龍刻存技過38
就算過到,磨撚到咁你玩埋我個份
啱啱睇番 無視控場
如果冇左無視控場 理論上加個自製-cd應該可以過
冇回合限制 呂布暗遊都可以過佢打太痛 所以唔得

問題係呢兩個條隊其實係冇問題
我用晒所有倉底既石黎抽果張黑金
好肉痛
【神魔之塔王者盃S2】💥即將在 9 月 29日 (二) 13:00 開始進入第二季資格賽海選階段!💥
----------------------------------------------
在第一季資格賽中,已經有 4 名選手脫穎而出,率先奪得總盃賽的席位。
總盃賽現只剩下最後 4 名的空缺!
第二季資格賽海選關卡
海選關卡開放時間:9 月 29 日 (二) 13: 00 至 10 月 5 日 (一) 23:59
活動期間,於『古神遺跡』進入海選關卡
排名︰可點選遊戲內主畫面「左上方橫額」查看
----------------------------------------------
第二季資格賽 4 強獎勵🎊
🏆冠軍: 魔法石 200 粒 + 官方卡池自選 ALL MAX 角色 1 張 + 「王者候選人」(白金) 稱號 + 專屬戰友欄 (鑽石特效)
👉亞軍: 魔法石 150 粒 + 「王者候選人」(白金) 稱號 + 專屬戰友欄 (無特效)
👉季軍: 魔法石 100 粒 + 「王者候選人」(白金) 稱號 + 專屬戰友欄 (無特效)
👉殿軍: 魔法石 80 粒 + 「王者候選人」(白金) 稱號 + 專屬戰友欄 (無特效)
整個賽事最吸引的莫過於是總盃賽的獎金了💰!
🎊第一季資格賽重賽及第二季資格賽的頭 4 名晉級選手,合共 8 名選手可以一同角逐總盃賽的獎金!🎊
總盃賽的獎金合共 NT$ 200,000!
🏆冠軍選手更可以獨得 NT$ 100,000 及 800 顆魔法石!
你還在等什麼!來成為其中一名晉級的選手吧!
好彩你講如果
一早話咗冇可能
係要打咁大段野先話冇可能
隻1% 木大獎抽返黎都未用過,係咪無鐵扇庸子可以唔洗組?
如果冇左咪可能
唔勁咁玩囉唔會玩唔到既
不嬲都係合作自成一隊既最抵玩
175石1隊勁野
團長自成一隊垃圾
團長呢d垃圾就算把啦
天元鋼鍊全合作配置都叫上到大場面
去商船換
邊度有得換
等下次活動
屌我問錯
我係想問買西遊神
唔知點解打左黑金
自膠
等佢重置
幾個版之前開始已經冇練技小怪比你換啦

不知不覺間
呃錢抽卡機已經有9部同時開放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞