[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
各位召喚師大家好,較早前公佈的「神魔任務賞」活動,任務及獎賞實際內容現已定案,祝願各位都能夠獲得心儀的獎賞!

🔴活動內容
活動將會分為 3 個月的「任務期」及 1 個月的「領獎期」。
在「任務期」內,官方會安排 3 項遊戲內任務,每完成 1 項任務將可於活動網站上領取 1 張「獎賞換領券」。整個「任務期」內,每個 UID 最多可憑完成任務領取 3 張「獎賞換領券」。
「領獎期」將會在「任務期」完結後開始,玩家可根據獲得的「獎賞換領券」,在活動網站上領取獎賞,獎賞內容將會包括限量實體週邊及虛寶,每張「獎賞換領券」可隨機換領 1 份獎賞。

📆任務期:2020 年 10 月 1 日至 2020 年 12 月 31 日 23:59
📆領獎期:2021 年 1 月 1 日至 2021 年 1 月 31 日 23:59

🗓任務內容
【任務一】 任務期內其中一個月,累積登入 21 天或以上。
【任務二】 任務期內累積完成個人每日任務 200 次。
【任務三】 任務期內完成「活動 Bingo」 1 頁。
** 完成以上 1 項任務可獲得 1 張「獎賞換領券」
** 全數完成可獲得 3 張「獎賞換領券」

🎁獎賞內容
1) 限量實體週邊 (共 525 份)
2) 虛寶獎賞
** 實際獎賞內容請參閱本貼文圖片
** 獲得限量實體週邊的玩家,可放棄週邊獎賞而選擇指定虛寶獎賞作替代,倘選擇虛寶獎賞,則限量實體週邊的名額保留予其他玩家

⭐神魔會星兌換「獎賞換領券」
神魔會會員亦可於「領獎期」期間,以 3 枚神魔會星兌換最多 1 張「獎賞換領券」、魔法石 6 粒、人面怪鳥 2 隻及體力藥水 5 支。
** 除「任務期」內獲得的 3 張「獎賞換領券」,神魔會員可憑神魔會星兌換第 4 張「獎賞換領券」

以上「神魔任務賞」活動內容以及活動網站將於 2020 年 10 月 1 日正式推出!
各位召喚師大家好,較早前公佈的「神魔任務賞」活動,任務及獎賞實際內容現已定案,祝願各位都能夠獲得心儀的獎賞!
🔴活動內容
活動將會分為 3 個月的「任務期」及 1 個月的「領獎期」。
在「任務期」內,官方會安排 3 項遊戲內任務,每完成 1 項任務將可於活動網站上領取 1 張「獎賞換領券」。整個「任務期」內,每個 UID 最多可憑完成任務領取 3 張「獎賞換領券」。
「領獎期」將會在「任務期」完結後開始,玩家可根據獲得的「獎賞換領券」,在活動網站上領取獎賞,獎賞內容將會包括限量實體週邊及虛寶,每張「獎賞換領券」可隨機換領 1 份獎賞。
📆任務期:2020 年 10 月 1 日至 2020 年 12 月 31 日 23:59
📆領獎期:2021 年 1 月 1 日至 2021 年 1 月 31 日 23:59
🗓任務內容
【任務一】 任務期內其中一個月,累積登入 21 天或以上。
【任務二】 任務期內累積完成個人每日任務 200 次。
【任務三】 任務期內完成「活動 Bingo」 1 頁。
** 完成以上 1 項任務可獲得 1 張「獎賞換領券」
** 全數完成可獲得 3 張「獎賞換領券」
🎁獎賞內容
1) 限量實體週邊 (共 525 份)
2) 虛寶獎賞
** 實際獎賞內容請參閱本貼文圖片
** 獲得限量實體週邊的玩家,可放棄週邊獎賞而選擇指定虛寶獎賞作替代,倘選擇虛寶獎賞,則限量實體週邊的名額保留予其他玩家
⭐神魔會星兌換「獎賞換領券」
神魔會會員亦可於「領獎期」期間,以 3 枚神魔會星兌換最多 1 張「獎賞換領券」、魔法石 6 粒、人面怪鳥 2 隻及體力藥水 5 支。
** 除「任務期」內獲得的 3 張「獎賞換領券」,神魔會員可憑神魔會星兌換第 4 張「獎賞換領券」
以上「神魔任務賞」活動內容以及活動網站將於 2020 年 10 月 1 日正式推出!
初心龍紋有25%

冇技bug
小許排t0 t1冇異議
T2T3亂鳩咁嚟
新黑金可以skip了 ,技廢+卡面不倫不類,繼續留石等合作
棄驚了
潘朵拉係做球關榴連比佢打啫
但係呢隻垃圾過到嘅團長應該都過到
咁要區分佢兩隻就好易姐,第一關洗技既能力就係好明顯既差距,團長洗技真係難好多,啲怪薄血啲都洗唔到
我認為主動技俾唔足
如果俾埋15秒排珠和光屬無視三屬/五屬盾, 咁我應該會抽
無視3屬盾/5屬盾有撚用咩
衣家下下都x屬同com盾又無視唔到
好似3屬盾首消禁光暗呢啲都無視唔到添
潘朵拉玩左個幾禮拜就冇玩啦,潘朵拉衰極個卡面都靚,但依家呢隻真係冇乜特色要玩魔族玩團長就得啦
潘做隊員入暗隊解乜屬盾都得,呢隻再勁都只係解版面,相較之下太易取代啦
2隻都係垃圾 不用分那麼細
係個全隊五屬追打 無人取代到,今次呢隻.......
次次呢啲講到咁撚有用嘅卡一年都未必用到一次
但到要用果陣就喊曬口話早知果陣抽啦
淨係打榴連用過一次隻垃圾
講到做隊員咁勁一次都未用過
盤古刷咗年幾都未用過啦
你唔用姐,增傷 解版 幾好用喎
你唔用=全部人唔用?
暗隊得因其都 洗撚用隻垃圾解版
出咗咁耐都係冇追打盾一定要用佢先過
就算有都係換其他隊打就搞掂
晒200石抽隻垃圾
Cd6幾乎還原版面+全隊3倍增傷話垃圾仲有咩係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞