[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
孫策勁過後面兩隻好多啦
傷害都唔係同一個lv
事實上南納一出已經冇人玩 係速刷先有機會出場
我咁叫踩咩 呢d係事實一出果陣一早已經測試過嘅弱點 但偏偏呢d弱點嘅盾出
佢低回已經係死症 冇兼心係事實 要綁馬休先回到
同期更垃圾嘅依貝思、做壞嘅因其都 一個有木兼心 一個跌兩行心+高血
依家一堆弱轉珠無效佢又廢左 轉到珠出黎又破壞版面 禁首消水又少左2.2倍
我依家只會打討伐會用南納 因為討伐戰d技冇特別

相反水希完全冇南納嘅問題
夏馬西都唔錯,免費卡算數一數二隊長,技能好用最重要係卡面黑金級
一出嗰陣其實仲玩到
嗰陣啲怪冇衣家咁痴線
水隊隊長又全部都垃撚圾
放兩隻常駐都叫仲用到
衣家就收皮算啦
所以咪話仲喺呢個版本仲玩到嘅先計算在內 上年水初音係t0係上年嘅事
而好明顯依家嘅水初音已經唔太掂 水機械本身個牛棚又唔大 cool評分又只有5-7秒左右時間轉
機械夏馬西係可以撐到個傷 但前期平砍、30000血嘅血量、又冇兼心又冇其他回血機制 真係唔得

而孫策敗筆硬限全水人同只有心珠回血 綁手綁腳 孫權又唔係同孫策太夾 要藍軍就要練兩張孫策

依家水隊代表一定係水希 亦都只有水希夠力又可以輕鬆回滿血
反正要解全水 一定唔會用到希神, 依家慣左速刷。反而以前玩一隻希都冇個陣先想玩,有反而覺得好煩
睇佢口吻係咁踩其他卡抬水希 水隊一定用開南納隊長
事實上南納一出已經冇人玩 係速刷先有機會出場
我咁叫踩咩 呢d係事實一出果陣一早已經測試過嘅弱點 但偏偏呢d弱點嘅盾出好密
佢低回已經係死症 冇兼心係事實 要綁馬休先回到
同期更垃圾嘅依貝思、做壞嘅因其都 一個有木兼心 一個跌兩行心+高血
依家一堆弱轉珠無效佢又廢左 轉到珠出黎又破壞版面 禁首消水又少左2.2倍
我依家只會打討伐會用南納 因為討伐戰d技冇特別

相反水希完全冇南納嘅問題

終於過咗
原來已經打咗10幾隻
食10跳4直接滿技唔洗食鳥
因為果陣冇鋼煉同天元
項羽兩個組隊果陣仲好勁
因其都嘅風頭又搶左南納 同期蒼壁又勁左
速食型玩家表示過20層直接食鳥算,btw 勁後悔年頭抽秦皇冇抽鐵扇
佢攻擊倍率其實好高 621倍 所以放夏馬西機械化好痛
不過生存力就真係搞唔掂
但上年青圭之後 秦始皇d力都好勉強啦喎 點解仲會抽
話說依家五屬輔助隊員仲有邊啲上到線?
火:庸子》火妍 〉火巫=火獅子 〉 伊斯塔
水:瑪奇-》露閪=雪初〉師傅=十封
木:鐵扇 ———————》all
光:古拿比卡—————》all
暗:雙子=真葉》蘭斯=夏候惇

以上係我所知嘅卡,其他仲有冇補充?
個期儲曬石一定抽項羽,之後突然出鐵扇同秦皇 ,我玩番半年 聽全世界講秦皇啲威水史多咪揀左鐵扇,點知下一個禮拜先知鐵扇配項羽咁勁
揀秦皇
雪初音通常同十封一齊機械化
露西唔會用啦 太多無視減傷又一打就冇 我會放十封擋先攻/高攻比較好 又可以機械化又可以擋弱化珠又可以無視無視減傷
果陣秦皇都要靠鐵扇先夠力
不過就咁睇 應該好快會出隻暗既開關常駐角
有咩威水史咁勁
旅團嗰版個地獄級已經要帶3常駐先夠傷
啲人話秦皇招技都保值呀麻
再之前啦,青圭前一年仲係秦皇玩曬,係初音打後先億億聲
衣家啲隊輕鬆回滿係基本嚟
所以水希好用好多
今次唔知點解隻黑金係光屬
過年可能會出返水屬黑金(?)
狗頭:
七大罪有出真葉
屌,我冇佢所以遺忘左佢
泰同青蛙同一年出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞