[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
「第 2 屆神魔創意 Cosplay 大賽!」
「全知的惡魔 · 拉普拉斯」即將在 9 月 22 日 (二) 16:00 登場!
想輕鬆入手最新黑金的朋友看過來~
只要發揮你的創意小宇宙
Cosplay「全知的惡魔 · 拉普拉斯」或其他神魔角色
就有機會入手最新黑金「全知的惡魔 · 拉普拉斯」(Dual Max) 及魔法石 10 粒!
🔹組別設有「拉普拉斯組」及「神魔角色組」
🏆每組最有創意的 5 位即可獲得🏆
「全知的惡魔 · 拉普拉斯」(Dual Max) 1 張 及 魔法石 10 粒!
有意參加可填妥以下Google表單及上傳Cosplay照片
🔸Google表單:https://forms.gle/SCTstgmcZHXRJPvb9
期待大家的出色作品!
一起將拉普拉斯的神蘊帶出來吧~
---------------------------------------------------------
活動日期:2020 年 9 月 18 日 (五) 至 9 月 24 日 (四) 23:59
公佈結果日期:2020 年 9 月 25 日 (五)
獎賞派發日期:2020 年 9 月 28 日 (一) 23:59 之前
抽古幣算
d石留合作好過
跨年合作=廢

好撚on9, 兩個狀態連幅圖都左右掉轉
血小+傷害浮動大

做隊長嘅話應該好快過氣
造球=每一兩關有儲技位之後下下開炸全版
未出已經過咗氣
佢事但改一樣都值得抽
防腐防燒
無天降但可以疊珠
避先攻/八封跨回減傷

依啲轉好轉滿既隊冇防腐防燒真係唔洗玩,持續腐蝕都可以玩死排珠,仲衰過巴比倫

無天降既疊珠,唔知係佢寫唔出定唔抄pad,總之就係垃圾設計,一係你唔好出疊珠盾,好死唔死依家就係有係輪迴,提你班人依隻垃圾就係咁易玩死

唔畀多實血又唔避先攻,真係抽黎把撚,都唔明點解永遠唔將八封減傷搬去其他隊到用
前幾頁有人讚新黑金勁我仲以為自己理解錯張卡
大易比人針對,好似流水印記個種要你疊珠已經玩死你
到時咪又係抽
睇完可以唔抽

古幣
唔抄pad
是但啦,爭乜在嗰少少
所以我信係佢寫唔到
炒哂班垃圾工程師啦
如果冇抽今個版本
今晚地獄唯有全神貫注咁玩...
戇鳩 又見到奧蘿菈
有邊隊可以咩都唔開打6億幾呀戇鳩
呢關邊條弱智設計出嚟
天元
【分享活動活動詳情】
只要於你的臉書公開分享這段拉普拉斯 PV,並填妥下方問卷,分享你想得到拉普拉斯的原因,即有機會得到「全知的惡魔· 拉普拉斯」1隻!
問卷連結:https://forms.gle/vaK6nxJomZGBrpbw6
我們將會選出填得最好的 50 位玩家,於此貼文公佈結果,並派發獎勵到得獎者的UID!
活動日期︰2020 年 9 月 18 日 (五) 至 2020 年 9 月 21 日 (一) 23:59
公佈日期:2020 年 9 月 22 日 (二) 於此貼文下方
獎勵派發日期:2020 年 9 月 24 日 (四) 之前
*請確保正確填寫神魔之塔UID,否則將失去獲獎資格。
過咗呢關又過唔到後面有柒用咩
呢隻放入諾索斯隊有冇效益?
過20關食雞好過入去浪費生命啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞