[iOS/An]神魔之塔(111) 好撚悶幾時出合作

1001 回覆
7 Like 10 Dislike
佢真係呃左我錢 諗住課60石 但冇比到石我
剩係可以抽一抽古幣 中左張黑金
亞特蘭堤斯 睇招技都係垃圾黎
等解放就係水隊翻生嘅時候
而家水隊都唔差啦
新卡好似有D廢 抽唔抽好呢
得水希咋喎
你講神?
主要比水隊倍率嘅水隊隊長 仲玩到嘅除左水希仲有乜
岩岩收工睇左陣小許 , 可以繼續儲石合作了
得個傷害高同內建拼圖, 做隊員0價值已經可以88
水初音
要暖機又冇兼心嘅隊長已經過氣
仲有水初音係咪叫真正嘅水隊隊長?我覺得係偏機械族隊長比較多
你拎南納都叫好d 但南納 我只承認佢係速刷討伐戰嘅隊長
南納
南納 有冇見過有人用佢打所有新地獄...
只係速刷討伐戰會用到
仲有南納回復低到咁叫玩到?
版本唔岩囉,我初音個期玩番靠佢開荒,我自己定義咩屬隊長係睇佢過唔過到全水成就嘅者,btw 我會揀孫策係依家水隊代表
以後都唔會再有
同存音石交易一齊比MH偷偷哋改咗
下隻解放應該到佢
青圭對上既黑金 (除左鐵扇,龐貝,其他都係垃圾)
所以咪話仲喺呢個版本仲玩到嘅先計算在內 上年水初音係t0係上年嘅事
而好明顯依家嘅水初音已經唔太掂 水機械本身個牛棚又唔大 cool評分又只有5-7秒左右時間轉
機械夏馬西係可以撐到個傷 但前期平砍、30000血嘅血量、又冇兼心又冇其他回血機制 真係唔得

而孫策敗筆硬限全水人同只有心珠回血 綁手綁腳 孫權又唔係同孫策太夾 要藍軍就要練兩張孫策

依家水隊代表一定係水希 亦都只有水希夠力又可以輕鬆回滿血
特哥勁喎 果陣一出就打臉全game水屬最高倍、只係出左2星期嘅矢車菊
反正要解全水 一定唔會用到希神, 依家慣左速刷。反而以前玩一隻希都冇個陣先想玩,有反而覺得好煩
睇佢口吻係咁踩其他卡抬水希 水隊一定用開南納隊長
地獄呢D一定用天元架啦
水希、孫策、南納、水初音
強度一定係水希最勁最輕鬆 煩在等天降等太耐 水希打嘅係地獄級 其他三張打落就會好似煉獄級

如果想解全水 神夏馬西/蒼壁冇話唔得嘅
事實南納除咗速刷係垃圾
又低傷又低回又難轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞