‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(56) - 九月十七發佈 5 II - 「等效240Hz」黑科技?

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
係囉
19年開始遲
關唔關公司業務重組事呢
剛試過電腦用CHROME都可以投放去BRAVIA
我諗緊係咪冇咗miracast
可能miracast outdated
https://androidnext.info/?p=6579

新型Xperia 5 II、今度は価格リーク、Xperia 1 IIより2割安く国内では10万円切りの可能性も
超過7千
香港唔係咁計
係嘅話1ii都唔止7999
早晨
發夢夢到1ii
LM
應該真係唔會入
如果唔係會搞到5ii
日本定價好西, 貴香港2K
X1 ii日本淨機賣 124,000 + 稅
冇錯 所以我大膽估計定價hkd6499
我反而諗緊X1 ii之後會跌幾多
希望平一千
冇可能,5ii一定落係6000-7000 range
200USD差價只換來1000HKD差距?
自動更新同更新通知個個問題,我今晚會熄咗請勿打擾再研究下

目前我部機只能夠確認半夜我叉住電個陣會自動更新到,但係冇任何通知保留(可能係因為靜音mode)

1II呢部機唔知點解有好多同Google功能相關嘅Bug,仲要獨有嘅,包括呢個更新bug啦、自動add icon to homescreen嘅bug、之前嘅Play Movie 480p bug(已fix)等等,佢個firmware應該寫得好劣(但明明已經係AOSP)
i have find no such bugs on xperia 1 for the apps update, so i don't understand what's happening to sony.
i have no f. idea of this

可能佢想an11大改個rom所以懶得執掛

利申ff廢事又俾所巴屌鳩噏
considered how slow the current FW update is, im worried about when will sony update to android 11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞