‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(56) - 九月十七發佈 5 II - 「等效240Hz」黑科技?

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
屌到班撚樣比sony官層見到就好笑
唉市佔準備跌出頭五啦
個班打手都唔知真係想幫Sony定專登分化
連美國1II都升埋... 淨返香港做孤兒仔
乜有好多功夫要做先推出到update架咩
問Sony Mobile HK同佢個班打手
SONY MOBILE HK: 係唔出更新吹咩 QUIT囉

(設計對白)
就算佢1 II真係出120Hz Update, 等到港版更新都出年啦
巴打都幾樂觀
Sony Mobile hk可能激氣到以後都唔更新
老老實實,我覺得今次真係可能趕走好多死忠,啲打手連死忠都屌真係冇得救
老實講,其實出更新係有乜難度,唔係問番總部拎個Patch改少少Location Setting就做到嘅嘢黎架咩
根據之前Sony嘅講法係主要同在地電訊商夾測試個陣耐,所以唔同地方發佈時間一定唔同,遲到都係一定,通常一個月係極限,但宜家個問題係佢可以拖足幾個月甚至跳咗2、3個版本先放更新,咁好明顯係人為問題(懶、慳成本)多於測試時間長嘅問題。
初版就話要時間同在地電訊商夾測試

更新唔需要啦

同在地電訊商夾測試只係借口

借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口
周未都唔會有架啦, 下星期再
冇錯
不過就算當佢係真
呢啲藉口都抵俾人屌
要測試成個月

借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口借口

點止成個月
唔記得1仔an10後隔咗幾耐先更新?
5個月好似

離哂罩
12月頭更新an10
4月中更新1月patch
4月尾更新4月patch
2、3月消失哂

記得好清楚
12月頭更新an10
4月中更新1月patch
4月尾更新4月patch
2、3月消失哂

記得好清楚
此情況由XPERIA 1 II繼承
宜家好似係衰撚過
宜家先第三個patch都搞成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞