‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(56) - 九月十七發佈 5 II - 「等效240Hz」黑科技?

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
其實好多人有買新機嘅習慣
包括我
我已決定XPERIA 1用多1年

想等S875
我未買1ii個陣都係諗住1頂多年
但係呢個po啲仆街係咁毒我
好彩冇後悔
你定力唔夠姐, 比D SONY FANS口技毒到, 我就冷靜分析

我XZP都用左2年, 其實現在仲可以用, 機能, 電池沒有問題
同埋XPERIA 1 II都有S865爆PING問題, 就算8月更新都未解決, 唔知會唔會因為咁影響APP更新
但真係好用好多
個陣第一次拎部機嘅感覺係手感好好多同mon色靚啲
跟住影相終於拍得住旗艦市場
其實我打機唔係好覺
上年1出之前咪個個話樣樣掂, 咪呃鳩我囉啦, 當我傻
我哋呃你冇錢收
不過宜家買已經太遲不如等1III
1 II出左3個月已經叫人等1 III

等下年S21好過, 睇死SONY仲係用21:9 6.5"
Compact 無印 Premium
我發覺我麻麻地One UI
同埋Sony係差個好啲嘅Launcher
One UI 每代ANDRIOD都升級, 睇得出有落心機

SONY用原生改下ICON就出

最緊要SAMSUNG自己保養, 更新做到足, 中階機都有, 我媽部A70都有AN11
親生仔

係衰冇保養~
18年之前嘅Sony同宜家Pixel An11都做到
佢有得upgrade system我仲冇所謂嘅,講真1除咗舊電垃圾,其他都唔係大問題。隻紫色又sharp,幾好睇嘅
【Xperia 最新手機 快將登場!】

9月17日,我們將於Sony Xperia HK Facebook、YouTube及罪大廣播室同步發佈Xperia 最新手機的嘅最新消息,屆時將有新機試玩 Facebook直播,更有機會贏取最新Xperia手機!記得密切留意呀!

全球發佈會 15:00 HKT
新機試玩直播 16:00 HKT �
坐定定睇直播:https://bit.ly/2FnEfbX

登記以獲得新品發售消息: https://bit.ly/33aRIfk
曲mon 不了
啱啱整花咗個機背

即係我依家開始可以盡情SM部機
仲曲mon? 你坐左幾耐?

S20都已經唔係曲mon
諗多左
裸跑?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞