‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(56) - 九月十七發佈 5 II - 「等效240Hz」黑科技?

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
屌咪鳩UP啦你
真係要17先知
唔覺得佢淨係發佈5II
搞咗一大輪重組業務
跟住又話要加budget落mobile到
冇理由冇新嘢睇到
琴晚我試咗插電都係冇自動更新 今晚我都可以試下 熄咗請勿打擾插住電睇下
有冇開自動備份?
Last year android 10 release date was 3/9/2019, the fimware update for xperia 1 is November 2019, the release date is acceptable. Look forward to see the release date of andriod 11 on XPERIA 1 II. Personally I think XPERIA 1 II can be update in 2020 before December.
會唔會試下洗機重設一下?
let's see what will be happened on 17/9.

Be patient
what's happen on 17/9?
「小鴨幹線」(又再)被GOOGLE PLAY下架
各位如有需要可以去官網下載, 放SD卡, 再自行用FILE MANAGER安裝

小鴨幹線非常好用
http://blog.headuck.com/%e6%b8%ac%e8%a9%a6%e7%89%88/
5 II will be announced on that day
well noted
我經驗係用google play睇書打直有啲辛苦因為4k+太窄
打橫ok嘅
佢話平20%應該係6399(如果跟原價咁計)
差唔多
但冇咩可能過7000
睇漫畫就ipad mini/kindle嗰啲size+比例最理想
感覺6499
加個袋就6500齊頭
agree
其實5仔比想像中多人用
我搭車不時都見到
真係好揸手
我幾個月前買1 II都有諗過等唔等5 II
但拎過一樣size嘅10 II覺得都係太細/窄
所以冇等
屌,真係仲未有更新

搞咩,連新機都想delay一個月係咪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞