【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
夠押韻
佢嘗試令變化多D 等D人唔好抽完泳SKIN同龍SKIN就收手
好似隻老鼠會抗暴就係反屈 大波吉娜+JOKER囡的暴擊
事實就係不要阻我吸金
黎緊仲有隊BAND  應該可以屌打晒前面先 
唔知band點玩
話晒一隊band可能要儲齊七龍珠先發揮到威力
唔係好似KOF咁, 齊人打打下變身 
哈姆嘅巴打sorry
抽完比人鎖咗
好彩真係棄左驚
一日唔死一日都有新閪野發生
次次自己錯都唔認仲拎玩家出火
醒唔起 抽咗廿幾下就彈咗出去
■ 目前的問題
部分用戶原應收到的第二季歡樂紀念活動獎勵為金幣x 1,000,000,被錯誤派發的獎勵星鑽 x 1,000,000。
■ 更新處置
– 根據服務條款,若用戶刻意使用錯誤派發的獎勵,從中獲得不當利益。該行為已對遊戲平衡造成嚴重故障,因此限制使用時間將從30天延長至180天。
– 若是購買專屬武器的用戶,專屬武器將會全數被回收。
– 對於被限制使用的用戶,我們將回收所使用的星鑽。
– 若被限制使用的用戶花費超過本身持有的星鑽數量,星鑽將會被扣除至負數。
範例:
1.玩家A在取得100萬星鑽前本身擁有100星鑽。
2.玩家A取得100萬星鑽後,共持有1,000,100星鑽。
3.玩家A使用了1,000星鑽,持有的星鑽低於100萬以至於無法完整回收。
4.玩家A的星鑽將會變為-900星鑽(直至恢復為正值之前,該玩家將無法使用任何星鑽)
對於期間造成的不便,我們再次致上最深的歉意。
【補償】活動獎勵錯誤派發
■ 領取時間:2020/9/29(二)04:00 ~ 2020/10/2(四)14:59(UTC)
※2020/9/29(二)12:00 ~ 2020/10/1(四)22:59(TST)
■ 領取對象:全體玩家
■ 補償內容:星鑽 x 700
■ 領取期限:3天
■ 領取方式:補償會自動發放至信箱,請務必於領取期限內領取。
變左ban 180日
依家更精彩
變ban180日
笑死
正常公司做法應該係取消ban
送700石比果369條友
其他玩法送300石咁

咁先做得到公關野

LIE GAME 從來唔會令我失望
邊個比你用我(出錯)d 石呀?
捉你坐返半年監呀拿
仲惡過共產黨
本身都hea玩 依家慳埋
真係CLS, 自己做錯野 迫人棄GAME
有生之年玩過隻咁既驚都算開眼界
難聽D講, 同D狗放張1千蚊紙係地下, 邊個執左即係拉無咩分別
有負數鑽應該又會爆新bug
錯 係隻狗話有1千蚊快執 你拎去洗完佢就拉你坐半年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞