【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
原神果個, 你都有份
估唔到連登都幾多支那仔
好多game廠writer會上forum扮玩家

隻少女平和又係咁 個個post仲好笑

比人踢爆左大陸game 仲自己覆自己話好好玩
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3289313264521011&id=100003271085250

呢個都好好笑 隻game連大陸人都屌

連登仔仲玩
原神我知咩料, 見到開POST都預左會開戰,
仲見到熟悉的身影撐隻GAME 即刻扑9左佢   
就好似香港咁, 好撚多支那人入左黎叫自己做香港人咁
棄左一個月 人都煲神左 開心左
who
有邊個熟悉既人
我搵左好耐都好唔到個po
直接search 原神
啊屌 原來個sky 乜柒柒一早block 左唔怪得搵唔到
但個po 入面冇乜見過既id

遠離lie game
生活更美好
DQT果邊果個Elysion 
平時講野都FEEL到似食兩家茶禮的人
即係話自己愛國又唔離開中國果D 
成9日話買IP SE打機好高CP 
題外話
有黨認證, 希望快D出到電話版

《環球時報》原文節錄:
👉(《逆統戰》)在推特、YouTube以及連登、高登等虛擬社區持續傳播
👉擁有純熟遊戲製作、宣傳經驗的專業團隊
👉美術風格和營銷策略十分迎合當下青少年群體的口味
👉引起「二次元」的「好奇心」
至於《環時》聲稱一個遊戲就能「通過看似不起眼的感性煽動方式⋯⋯最終危害我國的國家安全」,看似大義凛然的控訴,實質是詆毀強大祖國因一個遊戲而被危害,暗示國家脆弱得比廁紙還薄。這種對中國充滿敵視的態度,承襲了帝國主義八國聯軍的歧視眼光,大家要警惕喇!
《逆統戰:致地與海的革命者》桌遊宣傳動畫 https://www.youtube.com/watch?v=p9WoMuvLMbE
幾時出
唔知, 好彩眾籌舊數達標出埋APP版, 原本得實體版香港一玩隨時又國安法拉 
叫得sky zero呢d都係柒撚懵懵架啦
我都係岩岩直接SEARCH先見到有POST 入去食花生好正
得天含者先係正常
會唔會出pc版或者手機版

ive畢業之後無玩過桌途
達左標, 會有APP版  所以環時即刻出聲
都怕IOS俾人PORT到上唔到架 
其實幾舒服 玩呢d
成班on9放低部電話
但係阿含
你都有sky

話時話中學果時同幾個fd 一齊改名做zero
諗起都on9
半個月唔夠就改返原名
三國殺, 開頭一班人出黎邊吹水玩, 之後又係變左APP就收皮 
我都係block 咗
應該0.3 嚟之前
因為時間長
死咗就睇內鬥
【公告】0928違規帳號鎖定
營運團隊會不定時偵測使用違規程式進行遊戲的帳戶。若經判定為外掛,依照遊戲條款封鎖您的帳號,提醒英雄切勿以身試法。
我們已經確認下列用戶持續使用非法程式及修改遊戲數據,嚴重影響遊戲環境的平衡。根據遊戲服務條款限制其帳號使用6個月。
■ 違規人數
.Japan:32
.Asia:2,439
.Global:6

好撚好笑 
幾個月前...

1個

以家2439個

係咪代表人氣越黎越高
等無晒人先黎捉掛.. 弱撚智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞