【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
哈利波特個室內過山車玩到勁頭暈
EVA仲癲VR過山車 因為佢行多10秒我都嘔出黎
EVA對哥拉斯同美少女戰士都係4D影院 超級呃錢
哈利波特個4D 過山車上次玩果時
本身玩其他已經玩到想嘔
以為呢個唔太刺激咪玩埋
點知就到一半已經想噴出黎
死急 一落車已經就死
呀屙去大阪
去大阪都係為左食新地姐

我usj去左兩次其他咩都去哂 連箕面紅葉都睇埋
每年總會去一次大阪 真係去到悶
USJ係因為佢無野玩先要成日期間限定引人玩
上次玩MH AR ON9到震
哈利波特又排餐死
哈利波特個室內過山車玩到勁頭暈
EVA仲癲VR過山車 如果佢行多10秒我都嘔出黎
EVA對哥拉斯同美少女戰士都係4D影院 超級呃錢
我玩VR過山車個時係FF
部機教極都好鬆 成程驚佢甩多過驚過山車
美少女都係嘛嘛地,不過好過唔係期間限定個場Terminator
我覺得GG俠算最好玩
關西好多景都靚... 但係睇完景你想返去鬧市就好似差緊D咁...
唯一好處就係多市集可以淘中古
同埋關西好多野食都唔岩嘴型 除左雞泡魚刺身 
唔知有無人係入面嘔過呢
飛龍又係 玩到一半嘔既話下面中曬
靜靜雞講, USJ同迪迪尼我都無IN過, 女人無興趣陪我玩USJ
飛龍我呢個年紀唔敢玩了
唔係通常女人先有興趣??
識佢係因為行山+影相.. 所以我地興趣就係行山同睇景
係市區逗留通常係最尾兩日同食+買野  
3個我都去過
普遍黎講迪士尼海洋最多野玩
你女人岩D乜
係啊
有一刻想放棄唔忍啦
嘔算 但佢仲行緊真係變噴水池
東京迪迪尼咁出名都冇去有D 可惜
利申 冇去
我每次去旅行都起碼行一座山

要去高既地方先睇到個城市

利申係香港既話唔撚會行山
我簡單D 關西悶囉
其實想試埋係日本高山+露營咁玩, 但唔識日文怕中間有事求救都唔掂
咁4季應該都上左劍峰? 有冇斬獲
其實玩緊個時唔覺暈/好勁離心力
但落地個下會腳軟
你有無提議過去
定係佢真係堅決反對
明知無興趣都無謂晒錢 佢對動漫無興趣
有時我女女唔玩都要去舞濱到行
BTW我第一次係日本見到貢榮就係個個商場
個時日本仲未興 我同女女仲諗 依試下日本珍珠奶茶先
正想排隊就見到牌子名
USJ唔記得有無
但我試過買迪士尼半日飛 好似2,3千YEN就有 3個鐘玩
當去睇下太空山 都係山啫
我個種行山唔係咁hardcore個種
通常係專睇日景夜景個d山仔
例如宇治去大吉山 香川去峰山公園 青之山展望台 天空鳥居
全部都係一個鐘左右既路線炸
SAD  天空鳥居係望富士山果個定邊個?
日本人真係好鍾意珍珠奶茶
上次去日本 一間溫泉酒店浸完去食佢地D 野
記得個甜品係奶茶味既布丁
然後上面放左幾粒珍珠
高屋神社 係香川觀音寺

其實我多數行山主要都係因為動畫聖巡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞