【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好難唔岩 kfc白汁雞皇飯
白汁
諗起有個老豆同個女講如果未成年性行為條仔會死既故事
爆左po都唔g
LIHKG2收人
每日簽到公會戰打龍
火冰木機400萬一下
光暗280萬一下

如果有廢佬/泳裝火法融3
可以唔洗咁高

Line ID: mescora_mam
有無人電話台用緊自由鳥
有無包膠
GG 個email同我gbf綁埋同一個
無得賣A/C

gbf好似可以改email
用咗幾個月
感覺同smartone冇咩分別
Smartone收到嘅地方依然收到
收唔到嘅地方依然係收唔到
收唔到係咪地鐵站果D.. 轉左用CSL太子旺角叫好左少少
但係金鐘, 香港站-奧運都係死 最頂癮係荔景轉車站都會死
LM
地鐵站果d 一時時
同埋可能我唔會成日搭緊地鐵果陣睇流量太大嘅嘢, 冇乜感覺
最主要係我公司個位收得唔太好 搞到我要set個wifi比自己
基本上我9成時間都會用wifi, 所以我用90蚊個plan, hea住用算

Btw 兩個幾禮拜先用得1.3GB
但係5G而家發射站夠COVER? 真係咁岩有發射站先識飛咋?
3有咁差咩
我用緊又唔多覺

5G plan 我都有join
cover 到既範圍好細
但去到cover 到既範圍你又唔會有感覺好明顯
快係快
但我依家cover 唔到既範圍用4G 去load 既野都係好快

只可以講5G 普遍用家暫時仲未搵用途
3hk唔係不嬲公認最垃圾架咩
3hk最垃圾呢個concept同amd可以煎蛋一樣
係深深咁植咗入腦
我用緊csl
但覺得貴同煩
見自由鳥唔洗綁約所以想試
可以過數據又幾正咁
應該完約會試下先
Thx巴打們
之前一直用緊CMHK
但上年到期就轉台廢時用支那移動
咁啱見3有得出機又有5G plan
計過條數覺得幾抵玩就去馬
我都係貪佢唔使簽約
感覺free d
同埋我對data冇乜要求 所以好夠用
CNHK同3 都係垃圾
好似得1O1O同smartone叫做用得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞