【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
pc 同家機既定位唔同
有D game 我steam 買就想享受高D 畫質 同埋裝mod 果D (eg witcher 3)
而ps4/5我都係用黎玩獨佔 或者有D game 玩完就賣返出去
但係半年=1年就要追DISPLAY苞包君表示好無奈, 同埋太多掛
讀U時都仲有玩電腦GAME, 出黎做野之後無心情同D外掛仔玩就去左PS4到
我自己係幾年先upgrade一次部機
張980ti都用咗5年幾
cheat就其實console機都有,不過少d咁解
細個就鍾意玩競技向嘅game
而家反應冇人咁快,玩單機game多
就算係玩連線game都玩d冇咁複雜同難玩嘅game
所以多唔多外掛對我黎講冇乜影響
老了!眼殘
而家真係唔想玩得太複雜
好似MHWI為例 我連太刀都覺得難,唔想玩
用弩輕輕鬆鬆算
我只係想同人連線輕鬆吹下水玩
單機不了
咁點解唔去玩交配app
我電腦就玩3A 大作多
overwatch 之前都幾鍾意
食雞類都有玩下 但太多掛投入唔到
用弩都好忙...控場合彈撞牆  完場仲要去種花
槍驚以前好迷cs1.6
之後轉咗玩division1,2
黎緊會玩R6
食雞個玩法唔岩我玩
我雜食, 所以玩對戰GAME之類就好憎見到有掛..
有時合作型任務果D GAME都入場秒殺人完任,
我都表示好不滿, 用掛自己開房SOLO啦, 搞9人地做咩
logitech mouse set macro 一鍵全合 輕鬆
玩弓有冇得SET自己STEP射?

不過我唔識欣賞呢D..
睇你macro點set
不過節奏感都係人手control最好
盾斧屬解? 呢個真係我唯一無解的武器
成日都覺得出得黎隻野都走撚左佬, 一係俾隊友轟飛左
不了!
同fd子玩
盾斧見人玩好難玩 我冇玩過
斬斧零解就有玩, 一件不動衣裝嘅時間就完場
上車斷唔斷到呢 隻煌黑EVEN我拎大劍都斷唔到尾...
雖然素材有出, 但係想睇佢慘叫果下

屌..今朝又係5點幾醒, 拍鬼片咩...7月都過埋仲搞呢味野
原來係個屌字
手機睇d排版錯曬
今日開咩TOPIC
有冇香港揼骨推薦
正骨就得

個膊同個背都好攰
毒撚唔揼骨
搞錯
話題終結者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞