【I/A】Exos Heroes 魅影再臨 (92) - 前玩家綜合討論區1.0

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
CSL最正係都未登入到佢已經話賣晒  然後收集個人資料優先訂下批
DLLM唔講以為買IP12
餓咗好耐無野炒呀嘛 點同BOT鬥
剩係大陸無得賣已經知出硬事
每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!每年呢日都係IPHONE日子黎你知唔知!!!!!!!!!!!!!
應該搵人發動小粉紅驅趕索尼, 試圖分裂國家, 只供應ps5給予台灣香港
無視一中政策,
抖音就一人燒一部ps5/ps4
我果隻細個有戴, 但好快就除咗唔比佢戴
好似話貓聽覺好靈敏, 鐺鐺對佢地黎講已經算好大聲

我隻呢期明明涼左反而興咁訓
搓爆佢個肚
直接吸貓啦, 仲搓
me果隻19貓好少咁訓
男會, 女唔會, 女最興挨住人訓
男的動作真係好似人
我以前個隻都無帶
係呢隻帶 不過暫時都無諗住除
仲開緊冷氣
18度先叫我
養過2隻都是男
之前開冷氣..有隻貓凍親要..流鼻水睇醫生食抗生素呀陰功..
而家冷氣都唔敢開太大
有D後悔養呢隻之前無耐12蚊店見到個80蚊既貓窩無買到
現家都見唔返 唔知冬天會唔會拎返出黎
不過我係沙發床 收埋床個時佢會訓中間 應該仲暖過個窩
可能唔洗買
以前個隻會同人訓所以唔驚佢凍

(岩岩發現貓ICON無恥笑樣)
我果隻feel到凍會自動波入被竇訓

無屈佢 成日喱埋
我兩隻貓都唔會入被..有棉被恐懼症咁

之前係日本夾左柴, 偏身的, 變左佢地的床
冬天先正,有貓幫我暖被
佢係好鍾意係我用完嘅嘢度訓
例如我用緊電腦行開, 佢會坐我張櫈
我訓醒起身, 佢會接力訓我訓緊個位
以前個隻都會 不過各有各性格
以前個隻唔怕人但唔嗲
以家呢隻怕人但姣底

唔理咩貓都好正
agger
貓真係好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞