排球少年!集中討論「9」再見了,我的樂園

1001 回覆
47 Like 5 Dislike
企位冇咁快轉到,開波成個過程得一兩秒
我睇左半集已經唔係好想睇...

睇返漫畫原來真係普通小跳黎同埋係球脫手一刻唔係出手。本身仲以為郁真係勁撚到好似開jump 咁拋個top spin 高波開到飄

柒到唔敢睇
依家係咪諗住其他學校睇波嗰時嘅反應放左係ED到, 咁係正篇就唔洗放佢地出場?
有機
仲有大將同小美華D反應

咁嘅成品真係唔播好過
唔好睇今集啦 我琴晚臨訓前睇左 心在淌血
成晚都嬲到訓唔着 心隱隱作痛
接受唔到咁鐘意既作品比人咁糟蹋
唔明點解review過都出到街

想講古館老師同1-3季個總監督滿仲勧 睇到今集會唔會吐血
完全感受唔到呢集制作人有用心同尊重
Twitter日本個邊、唔同語言既fans都鬧緊第15集
#ハイキュー作画崩壊 成頁都係
Fb page都係咁鬧
可能人地好似大學gap year咁,拎一年思考人生環遊世界先再打返波呢

忍唔住睇外國reactor睇咗少少 好少可下面啲comment係一面倒狂插
樂觀啲 希望今次會係一個契機令多啲人轉追漫畫
你係咪睇AyoLaxzone
基本上睇咁多reactors, 所有底下comment都係不斷讚同推介呢個作品
真係第一次咁一面倒所有人喺所有平台都鬧 崩得太誇張啦
月島笑個下好ooc......
本來就唔止作畫崩壞問題 即使作畫無問題都救唔返個劇本
但其實已經唔洗佢整得好睇 偶然幾幕精緻作畫都呃到d無睇開動畫既人/純動畫黨 aka上半部 睇下大把人打哂飛機都知咩事

而家係連樣都唔做 直接hea拎堆垃圾出街 ig社直線自殺跳火坑
btw Twitter 好多meme好好笑

最近有睇幾個剛剛開始追動畫嘅reactors 一睇到佢地瘋狂讚美之前幾季 一方面高興又多咗人欣賞依套作品 另一方面又諗佢地睇到S4會唔會勁失望然後直接棄番 到最後都係埋沒咗依套作品
仲有semblance of sanity, otakudesune, kimchi&tofu, BrianxStephanie都唔錯 係真心鐘意呢套野既感覺好驚新追個班會失望到棄 啲comment一路都有幫漫畫平反 話古館老師既intense好多
頭兩個真心好高質 sos bros投入到可以睇完再講成粒鐘分析
仲有前面提過嘅elevate yourself 雖然正職唔係anime react 但係好鐘意佢由教練同球員角度去講技術同心理層面分析
為左睇full reaction
我仲有喺Patreon subscribe佢地

唔想到時睇到佢地個失望樣....
Coach Donny仲要喺學校係教art, 佢好着重講啲art細節 佢次次都提一次過場個水樽畫得好靚好detail
.....唔敢想像佢見到第4季會點

佢睇第1季第2集如果唔講,我都留意唔到日向練波個段,間斷畫佢返學踩單車,係代表緊上山(努力)同落山個下(收成),再接影山第一次托球比佢 細節原來多到咁
無計,上次排球 blu ray銷量差左好多
無筆直果陣係咁架啦
強如火影都會有唔夠筆直既時候,排球自然同命運
SOS bros啲分析都好正 見佢地睇到咁投入會好開心
Caleb啲預測又幾準
...而家好sad

見到呢幕嘅時候都覺得點解咁似支那啲人物
我屌你真睇到嘔血
依到火影 背景勁靚 動作好流暢
係唔知點解d 人樣扭曲哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞