免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
平時睇開個大陸網收左皮
留名
利華再入2:1
2:2多蒙特
3:2利華
3:3
多仔 12碼
4:3
曼城1:0
12/9 21:30
76台直播 森林對卡迪夫城
德國甲組聯賽⚽|萊比錫 對 拜仁慕尼黑
衛星直播 9月11日 深夜12:25

【德甲強強對壘💥!】
今季由 #法蘭克福 加盟嘅萊比錫 🇵🇹葡萄牙前鋒 #安達施華 (André Silva),踢咗3場已經為球隊交出1個入波1次助攻,啱啱國際賽都有幫葡萄牙入波⚽,狀態大勇。話晒佢都係上季德甲神射手第二名✌🏻,相信呢場絕對想再度挑戰「世一」中鋒 #利雲度夫斯基 嘅👑!

而拜仁慕尼黑嘅 #哥列斯卡 (Leon Goretzka),嚟到拜仁後,制空力同後上埋門能力繼續提升⬆️,成為球隊攻擊上不可或缺嘅一員💪🏻,呢場隨時又好似上季咁,幫球隊攪掂萊比錫🧐。而呢場另一焦點,一定係啱啱由萊比錫轉會嚟到 #拜仁慕尼黑 嘅🇦🇹奧地利國腳 #沙比薩 (Marcel Sabitzer),加上主帥 #拿高士文 (Julian Nagelsmann)、中堅 #烏柏美簡奴 (Dayot Upamecano) 嘅倒戈對戰萊比錫,唔知可唔可以即刻為拜仁建功「交功課」呢👀?

今晚一齊睇直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國甲組聯賽 #萊比錫 #AndreSilva #拜仁慕尼黑 #LeonGoretzka #MarcelSabitzer #DayotUpamecano #JulianNagelsmann
---
▶️隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV
85直播水原對江源頭

76台直播緊英冠

可摸耳每星期都播利華
主持完東京奧運和殘奧,還有後續 🤩 小弟會再次與徐嘉樂搭檔,延續運動熱潮,從今晚起到9月27日在 #港台電視32 每日直播 第十四屆全運會 的重點賽事,合共超過80小時的直播節目中,更配有手語即時傳譯,延續運動「共融睇」精神,一齊為香港運動員打氣!

今晚八點 RTHK 香港電台 首先直播在陝西省會西安市舉行的開幕式!直播可到港台網頁 https://tv.rthk.hk 收看,流動程式 RTHK Screen 亦會同步播放。

#陝西全運會 #陝西全運 #十四運 #RTHK #港台電視 #全運會 #支持香港運動員 #撐起港隊 #GoTeamHK

下星期有利狗同曼狗睇

今晚有無
21:30 76台拜仁對波琴
8:0

今晚21:30 76台史特加對利華
1:0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞