免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
penny同謝東閔。條友唔識球員名 係咁講21號 9號 三號

六合彩咩
23/4
20:00 東網 南區對理文

24/4
10:00 viutv 金塊對勇士
13:00 77台 橫檳水手對橫檳fc
15:05 85台 中岸水手對悉尼

25/4
15:00 85台 仁川聯對現代
19:00 東網 雷根斯堡對漢堡
20:30 85台 阿積士對阿爾克馬爾

【NBA 常規賽:丹佛金塊 對 金州勇士】
10點,一齊睇直播啦!
#NBA常規賽

下星期又有水手

【2021年聯賽盃第4輪分組賽直播簡介】

聯賽盃分組賽今晚又開波,賽會YouTube國際頻道今晚6點會直播仙台維加泰迎戰橫濱水手,大家有興趣可以屆時開下面條Link睇直播。水手今屆頭3場分組賽用半主力陣容應戰,首戰由安耶胡阿道入波以1:0擊敗仙台,第2場就以5:0大破廣島三箭,上場雖然畀清水心跳打破全勝紀錄,不過仍然以7分0失球高踞D組榜首。相反仙台頭2場分組賽都輸,上場以1:0擊敗廣島先開到齋排第3位。水手如果今晚贏波就提早晉級,所以相信水手就算繼續半力出戰都應該會出力爭勝,務求之後2場分組賽可以輕鬆應戰。

仙台維加泰 VS 橫濱水手直播Link
https://www.youtube.com/watch?v=mbKLqyrK7N0

另外,三浦知良喺今屆聯賽盃分組賽3場都做後備但係無緣上陣,不過今晚主場迎戰柏雷素爾就好有機會可以打破土屋征夫嘅最年長上陣紀錄。橫濱FC監督早川知伸表示Kazu目前狀態幾好,所以會詳細考慮點樣善用佢。

#ベガルタ仙台 #横浜Fマリノス #JリーグYBCルヴァンカップ
【NBA 常規賽直播:波特蘭拓荒者 對 布魯克林籃網】
呢場「榮譽VS尊嚴」之戰,你哋會撐邊隊?
星期六朝早八點,一齊睇直播啦!
#NBA常規賽
【德國盃】雲達不來梅 對 萊比鍚
📡衛星直播 4月30日 2:25

#萊比錫 喺聯賽形勢輸 #拜仁慕尼黑 將成「德甲二哥」☹️,今場德國盃當然要發威啦🔥!今季,萊比錫無論喺聯賽定係盃賽都表現出穩定性,隊長 #沙比薩 (Marcel Sabitzer) 更加係大熟大勇,呢位🇦🇹奧地利球星成為球隊「真核」,妥善串聯進攻之餘又具備遠射能🏹,今仗對身陷聯賽降班漩渦嘅 #雲達不來梅 極可能取得入球⚽。另外, #奧姆 (Dani Olmo) 係球隊助攻手,球迷都可以留意下呢位新晉🇪🇸西班牙國腳嘅實力呀!

今晚睇德國盃🏆直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國盃
---
▶️隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV
【西甲精選直播:韋斯卡 對 皇家蘇斯達】
今場護級戰,邊隊嘅心理狀態會好啲呢?
星期六深夜1230 99台,準時睇直播啦!
#西甲 #西班牙甲組足球聯賽
【德國盃】多蒙特 對 基爾
📡衛星直播 5月1日 2:25

#基爾 嚟自德乙,係今季德國盃嘅黑馬🐴,最威水就梗係喺德國盃淘汰 #拜仁慕尼黑 啦!但查實基爾唔係齋靠運氣殺入準決賽,事關基爾嘅32歲少帥 #奧利華拿 (Ole Werner)早於比賽前做足功課✍🏼,分析出拜仁防線有多處漏洞,繼而強攻弱點,最終獲勝。今仗準決賽對 #多蒙特,唔知呢位少帥又分析到弱點未呢🧐?
不過,🐝 多蒙特在陣就有一位「未來世一」 #夏蘭特 (Erling Haaland)喇!要擋住呢位神鋒,唔知基爾一班球員做唔做到呢?

今晚睇德國盃🏆直播:http://www.hkopentv.com/#/live

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國盃
---
▶️隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV

【2021年聯賽盃第5輪分組賽直播簡介】

今日有J2同聯賽盃第5輪分組賽,賽會YouTube國際頻道就揀咗神戶勝利船對FC東京畀大家睇。由於今日仍然係日本公眾假期,所以今日聯賽盃會喺下晝上演,呢場直播會喺2點開波。雖然大部分球迷都應該未必睇到直播,不過都可以透過以下Link睇返全場錄播嘅。

神戶今場焦點係恩尼斯達會列入大軍名單,三浦淳寬監督表明畀呢名前西班牙國腳後備上陣,藉此攞返比賽狀態。神戶會繼續以馬薛卡同連干兩名新援做進攻主力。神戶喺今屆賽事以副選出戰,首戰以3:1擊敗大分三神,不過之後接連不敵東京同德島漩渦,上個禮拜周中同大分互交白卷,4戰過後同德島及大分一樣有4分,神戶以較佳得失球差同入波較多暫列第2位。相反東京頭3場分組賽全勝,上場作客德島由首次上陣嘅前巴西奧運腳中堅烏維尼入波逼和對手,以10分高踞B組榜首,只要今輪唔輸或者大分對德島和波就提早出線,因此預計今場會以副選甚至青年軍球員出戰,小白好大機會可以連續兩場協助神戶贏波。

另外,三浦知良預計將會繼續進入橫濱FC大名單,或者有機會喺主場迎戰湘南比馬一戰刷新最年長上陣記錄,甚至有機會打破入波紀錄。

神戶勝利船 VS FC東京直播Link
https://www.youtube.com/watch?v=3jR27GYcIxA

#北海道コンサドーレ札幌 #ベガルタ仙台 #鹿島アントラーズ #浦和レッズ #柏レイソル #FC東京 #横浜Fマリノス #横浜FC #湘南ベルマーレ #清水エスパルス #ヴィッセル神戸 #サンフレッチェ広島 #徳島ヴォルティス #アビスパ福岡 #サガン鳥栖 #大分トリニータ #JリーグYBCルヴァンカップ
【直播精選英超賽事⚽ 韋斯咸 對 愛華頓】
究竟鎚仔幫可唔可以把握機會入到前四?
今個星期日晚11點半,一齊睇直播啦!
#球迷福利 #免費波免費播 #英格蘭超級足球聯賽
viutv
呢場算有d睇頭
算係咁 叫有競爭性。

西維爾台今年播過幾次愛華頓

全北0:1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞