免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
76台 2030續播女足金牌戰
播了 1:0
76台直播女籃塞爾維亞對法國
77直播男足決賽

下星期有返日假同韓假
高雲地利 對 諾定咸森林
https://olympics.i-cable.com/home/62
個播映權唔係仲有一季咩
有線係咪免費播英冠
德國盃足球賽|凱沙羅頓 對 慕遜加柏
衛星直播 8月9日 深夜 02:40

德國盃🏆足球賽第一輪賽事⚽️,將會有甲組嘅 #慕遜加柏 作客 #凱沙羅頓 🤩,由 #杜塞多夫 外借去凱沙羅頓嘅右閘 #真恩森馬 (Jean Zimmer),又會唔會幫到凱沙羅頓重整旗鼓呢🔥?
作客嘅甲組慕遜加柏近期嘅戰績彪炳🌟,效力德國國家隊嘅中場 #諾伊豪斯(Florian Neuha7us),17/18球季喺杜塞爾夫嘅時候幫球隊拎到德乙聯賽冠軍,呢支球隊嘅陣容相當鼎盛💪!相信凱沙羅頓第一場就對壘強隊會係一大挑戰,到底佢哋呢支曾經風靡一時嘅德甲聯賽創始成員,能唔能夠發揮水準呢🤔?

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #德國盃 #FCKaiserslautern #BorussiaMonchengladbach #JeanZimmer #FlorianNeuhaus
---
▶️隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV
而家又宣傳nowe android tv了
《睇德甲,睇有線》

好開心,好感動,好想喊!!!!!!

啱啱收到消息,有線電視/香港開電視,今屆每週直播兩場德甲!!!!!!!!

闊別三年,有線再播德甲,我真係好好好開心呀呀呀!!!!!!!!!

香港開電視 Hong Kong Open TV
CABLE+
有線電視 愛·體育

屌打diutv
lau shun man share 正
個節目表暫時凈係見到星期五晚拜仁,可能76播另一場

星期六深夜有英冠
多得fox sport收皮
又可以喺免費台聽舜文啦

播拜仁仲有一場英冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞