免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
可能冇咗意法甲歐戰,連荷甲都要當做myTV gold王牌
仲有澳假 足總杯既
99係咪今年唔撚7播英超同西甲

下星期播多蒙特76台77台英冠
好賭 大把人睇 時間又靚
77台係咪會播英冠
澳假夠晒on9 , 冇韓假咁悶
係。黎緊播史雲斯
有冇德超盃播
仲低水準過英甲
對碧仙桃
韓職水準高好多
但澳假就做戲做得落力好多
英格蘭冠軍聯賽⚽|布里斯托城 對 史雲斯
衛星直播 8月20日 深夜02:40

今場焦點一定非布里斯托城嘅卡拿斯(Tomáš Kalas)莫屬🌟,呢位捷克🇨🇿國腳嘅防守力,相信大家早前喺歐洲國家盃已經見識過👀。上場對雷丁復任正選,雖然失兩球,但球隊即刻贏波開齋✌🏻。面對入球能力唔算強嘅史雲斯,有力領導後防贏波之餘,仲可以今季首次唔失球。

至於史雲斯,同樣係球隊隊長嘅🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿基美斯(Matt Grimes),一直都係球隊嘅重心球員🌟。佢嘅傳送同遠射,絕對可以為布里斯托城帶嚟威脅💪🏻。不過佢同史雲斯仲有一年約,之後何去何從成為近期熱話🤔。有傳富咸同屈福特都對佢虎視耽耽,呢場會唔會發揮水準✨,喺同史雲斯完約前交返啲表現呢🙇🏻‍♀️?

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #英格蘭冠軍聯賽 #英冠 #布里斯托城 #TomášKalas #史雲斯 #MattGrimes
---
隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV

大把人睇
星期五happy hour時間
同埋星期六日晏晝未開英超果陣嘅賭仔恩物
呢個時間要搵波睇寧願搵link睇psg啦
史雲斯1:0
76台21:30直播多蒙特對費賴堡
反正都播就77啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞