免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
美洲國家盃 決賽│🇧🇷巴西 對 🇦🇷阿根廷
衛星直播 7月11日 早上 07:50

🏆美洲國家盃決賽由🇧🇷巴西同🇦🇷阿根廷上演!今場決賽嘅亮點一定落喺 #美斯 (Lionel Messi) 身上!美斯已經第4次帶領🇦🇷阿根廷闖入美洲盃決賽,但前3次全部都喺決賽輸波,如果計埋2014年嘅世界盃決賽兵敗,美斯已經拎咗4個亞軍。綜觀美斯嘅年紀,今次可能係佢為國家隊捧盃嘅最後機會,究竟最後佢可唔可以捧得起冠軍獎盃呢?
另外,由 #尼馬 (Neymar) 帶領嘅🇧🇷巴西,係今屆賽事嘅常勝之師。新星 #柏基達 (Lucas Paqueta) 近兩仗都有入球⚽⚽。今場決賽,呢位新星又會唔會成為關鍵人物?

#香港開電視 #HKOpenTV #開電視 #77台 #美洲國家盃 #LionelMessi #Neymar #LucasPaqueta
---
隨時緊貼直播內容:
https://linktr.ee/HongKongOpenTV
🇧🇷巴西 對 🇦🇷阿根廷
馬會app 個d免費直播算唔算免直播
呢排成日有挪超巴甲 歐聯外
聽朝美洲盃邊到有網上直播
電腦係唔係冇
唔該大佬 連登有愛
【皇者之戰!歐洲國家盃決賽直播:意大利 VS 英格蘭】
今晚深夜將會上演歐國盃決賽,見證最強皇者誕生!你撐邊隊呢?😎
決賽直播詳情:
7月11日 (日)
深夜2:00 賽事前瞻
深夜3:00 意大利 VS 英格蘭
#歐國盃 #歐洲國家盃2020
【NBA總決賽直播:鳳凰城太陽 對 爾沃基公鹿】
究竟太陽嘅熾熱攻勢,可唔可以帶嚟三連勝?
公鹿又有冇機會爭返口氣?
聽朝8點,準時開波!
p.s. 所有總決賽場次都會於ViuTV99台直播
#NBA總決賽 #密爾沃基公鹿 #鳳凰城太陽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞