免費體育賽事直播分享區(4)

1001 回覆
39 Like 5 Dislike
【NBA總決賽直播:密爾沃基公鹿 對 鳳凰城太陽】
球場就係一個充滿奇蹟同驚喜嘅地方,未到最後一刻,都未知勝負!
公鹿追和2:2之後,今場會唔會繼續贏落去呢?
聽朝9點,繼續見證賽果!
p.s. 所有總決賽場次都會於ViuTV99台直播
#NBA總決賽 #密爾沃基公鹿 #鳳凰城太陽
字母哥
星期三9:00今季NBA最後一場
唔係星期五咩??
星期五 77 99 18:30 播奧運開幕禮
Now TV為今屆東京奧運而設嘅九條專用頻道 (Ch 601-609),全港觀眾都可透過Now隨身睇手機應用程式同相關網頁,免費收睇九條奧運頻道:

601-602台 主力直擊香港運動員賽事,網羅香港觀眾關注嘅熱門運動
603 台 24小時無間斷奧運第一手新聞資訊
604-609台 奧運官方頻道全面覆蓋場內場外各賽事實況
TVB旗下5條頻道於奧運期間全力轉播2020東京奧運會,將會提供超過500小時奧運直播節目及賽事精華。而myTV SUPER將免費提供額外13條奧運頻道全天候24小時無間斷轉播各項賽事。

有線電視、香港開電視、香港國際財經台將會提供合共7條頻道予公眾欣賞奧運,77台開電視更會全天候轉播奧運賽事,播放的奧運內容總時數將超過1000小時。
Now同cable都會,tvb未知
要用apps睇
個盒仔都唔得?
【NBA總決賽直播:鳳凰城太陽 對 密爾沃基公鹿】
聽朝9點,繼續有NBA總決賽直播!
究竟呢場GAME 6會有咩驚喜帶畀球迷呢?
p.s. 所有總決賽場次都會於ViuTV99台直播
#NBA總決賽 #密爾沃基公鹿 #鳳凰城太陽
Lm
馬會app 好多直播
黎緊朝早 6:15 自由盃16強次回合
小保加vs明尼路

聽晚星期3晚 1:00 挪超
辛迪夫佐特 vs 候格辛特

星期4朝早 6:15 自由盃16強次回合
彭美拉斯vs天主教大學

剛剛都直播左兩場歐聯外圍賽,唔記得講
今日
⚽下午4時 
女子足球F組分組賽 中國vs巴西 
Now601、630、有線601及661台直播

⚽下午4時30分 
女子足球G組分組賽 瑞典vs美國 
Now602、有線602及662台直播

⚽晚上6時30分 
女子足球E組分組賽 日本vs加拿大 
Now602、有線601及661台直播

⚽晚上7時30分 
女子G組分組賽 澳洲vs新西蘭 
Now601、630、有線602及662台直播
Mytv 冇中文,now cable都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞