美國以現時既軍力夠唔夠以一敵多國?

190 回覆
4 Like 6 Dislike
咩年代?
衛星同網絡戰先係主戰場
http://www.setn.com/News.aspx?NewsID=219020
睇德法英三甲不入 但都話佢地勁?
地又細,比人炸兩炸就玩完
點勁法

呢啲垃圾都有人信,唔係英德法,西班牙海軍夠秒台灣幾次

吹到台灣係列強

講特種部隊戰力,據聞好似以色列同大陸先係第一(以事論事)

用網絡聲量排特種部隊戰力wtf?
打乜鳩 到時咪你射下核彈我又射下核彈 最後咪又係一鑊熟
中國有超能力部隊屌打美國科技,重有35人專業醫療兵。
支那解放軍啲高級將領,大部份已經將資產同屋企人擺晒喺歐美澳,一打仗佢地第一件事就係諗點走路
中國 俄羅斯 可能抆水D
但對英法德個炸應該一個美國夠做晒咁多國?

中國現時有30粒氫彈,亦係全球唯一既30粒。

氫彈同炸彈之母比, 邊個勁D??

如果放粒係旺角會點??

我住葵芳,應該死得7788

屌, d五毛真係乜鳩大話都講得出口,
真係人唔笑狗都吠,

全球唯一30粒氫彈? 氫彈係叫hermonuclear bomb,
美國有2千幾粒, 俄佬又有2千幾粒, 支那得百幾粒
打飛機新聞都好信

美國造過1500萬頓級氫彈,
蘇聯造過5000萬頓級氫彈,
你小支那最勁果粒係幾多丫

睇返你果篇打飛機新聞仲好笑, 講完自己果粒氫彈, 跟住話如果計最大果粒俄佬沙皇bomb, 2粒可以核平日本

我屌你老母, 人地俄佬核彈關你支那撚事咩
你輸俄佬20倍啊, 仲夠膽同佢相題併論

氫彈無記錯係因為維護費貴到仆街
所以美蘇都唔撚玩
係支那仲拎住打飛機
支那解放軍啲高級將領,大部份已經將資產同屋企人擺晒喺歐美澳,一打仗佢地第一件事就係諗點走路

呢個已經即刻收支那皮
直情成個共慘黨剷起
中國 唔好玩啦
班友幾多年無打個仗?
打飛機就叻
啲軍艦就入水
戰機就失壓
打條撚咩
如果真係有料到
一早打左菲律賓啦
之次都係出黎靠嚇
唔好得個講字。

美國國防開支全世界第一,總數係第二名加到第三十二名總和既兩倍,3年前數字,自己google.

中国?石器時代咋,做多啲資料搜集再討論吧

美國W88彈頭咪氫彈囉

即刻氫彈係中國發明?

美國
ivy mike
如果美帝有無限資源補給既話
真係可以打撚哂全世界
成班ON9
真係打起黎
美國都唔知俄國要處理幾耐
一敵多國?發夢啦,成班傻仔連登仔
ICMB 有可靠攔截技術未

美國冷戰後打過邊D有依隻武器既國家?
成班ON9
真係打起黎
美國都唔知俄國要處理幾耐
一敵多國?發夢啦,成班傻仔連登仔

講緊純軍力比較呀
俄佬都去能夠
中國就咪玩啦
除左有核彈外仲有咩優勢?
架航母仲係用人地30年前既技術

中國冇嘢多, 係多人

所以未死得人多囉

最緊要係有回復力
強國有
http://www.setn.com/News.aspx?NewsID=219020
睇德法英三甲不入 但都話佢地勁?
地又細,比人炸兩炸就玩完
點勁法

呢啲垃圾都有人信,唔係英德法,西班牙海軍夠秒台灣幾次

吹到台灣係列強

講特種部隊戰力,據聞好似以色列同大陸先係第一(以事論事)

用網絡聲量排特種部隊戰力wtf?

朱元帥既野笑下咪算囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞