有無巴絲長期受住胃脹肚脹之苦? (5)

1001 回覆
22 Like 3 Dislike
你食緊啲特效消炎藥同抗生素已經開始痛定食完之後先發出黎? 今次佢開左兩星期比我 如果再食再痛嘅話都唔知停唔停好 因為抗生素要食哂成個療程

你係之後照胃鏡先發覺消化性潰瘍?手尾長唔長呀? 祝早日康復 胃病真係好痛苦 個人又瘦哂抵抗力又差哂 病都多啲
我係食哂所有藥先開始發
冇照胃鏡淨係按左我個肚幾下
我見之後啲藥係醫消化性潰瘍
而家淨係長期胃酸倒流冇咩事,你都take care啦
好翻好多 跪求各位 一定要做運動
屙黑屎同腸痛胃痛嘔胃酸
想去急症入院照腸胃
將軍澳醫院定qe好
近將院但由細到大都係去qe
但qe依家武肺好似爆得好嚴重 唔敢去
咁嚴重不如去睇專科?私家照胃鏡舒服好多,係要洗啲錢,但你黑屎真係唔等得。
有冇人屙係唔可以一次過爆出黎 頭一浸可以爆小小 之後要坐一陣先再屙到出嚟 根住再坐一陣再屙少少出嚟
琴日去左qe急症
話我啲屎雖然前排好黑 但探肛出黎既屎係深綠色 未算黑屎 冇事
佢未綠色之前我仲講左句就係咁呢啲屎 佢即刻話唔係黑色黎
我話的確呢幾日啲屎係淺色左少少 但都係勁深陣 前排既屎同芝麻糊一樣咁黑
之後佢幫我抽血驗尿照x光 報告話紅血球白血球肝腎正常
就開左肚痛藥同止胃酸藥比我 唔收我入院 連排專科都唔比我排
我醫生又係開消化性潰瘍藥比我
想問你食完有冇好啲
食完好返好多啦
不過之後覺得自己細食左
同埋有時胃酸倒流胃痛咁
有冇諗過去私家照下腸胃鏡
我同你症狀差唔多 但我屙埋黑屎
琴日去急症 醫生又話唔係黑屎 只係綠屎
我懷疑係我色盲定呢幾日真係冇咁黑
明明我睇落真係黑色 尤其是上禮拜
有考慮過但係未買醫療保
我之前有時都會屙墨綠色嘅屎
有冇人知幸福為的素邊度有得平?

買一盒都送貨真定假

https://halook.com/products/胃的素-檸檬薄荷-解胃酸-化胃氣-24-片?_pos=15&_sid=ed4efeef7&_ss=r
佢探肛之前我已經勁急屙左一次屎
點知佢摸完我肚就話要探肛
我估佢摸到我仲有屎掛
佢將隻手指隊到好入 撩黎撩去
個幾秒我勁想屙屎 勁痛又勁勁勁急屎既feel
之後我坐返起身 見到佢食指痴住哂我啲屎
可唔可以講多啲個formula? 一湯羹紅米係真係紅米飯嗰啲?
早啲去驗啦 可大可小
可唔可以詳細講吓仲有咩要戒口?
例如餐廳食嘢有邊啲唔可以叫
以上你講嘅嘢食嘢飲都冇掂好耐了
無啦啦個胃好似有啲痛定唔知想嘔

新年流流唔好咁對我好嗎
2年前照過胃鏡
但今次又有一個月胃脹食唔落野
準備再去照胃鏡了
你有冇照過? 個醫生今日同我講照胃鏡冇話隔幾多年 如果長期有唔舒服就要照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞