[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

好惡

睇黎巴打你對於神鷹好大仇口

其實神鷹同納祭都係屈在穩定性太高,神鷹分散投資,高站場能力+壓制前後場,再入晒所有一線魔陷,正常打好難trade贏
納祭就檢索快+偷怪屈牌差

ranking從來都只係一星期打5鋪
你壓神鷹就會變左其他deck抬下頭
然後由神鷹 納祭 守墓變成納祭 守墓
呢隻game對打俾人諗太耐
我都係用杏子拿拿聲end game算
反正升rank都係當施捨乞衣
我farm下光頭佬算數

貘良同遊戲都係用晒啲未來卡黎打人
雖然好快就俾人搵倒點farm
同埋本身資源有限嘅情況下
少少課金嘅或者無課嘅一定係砌最勁最穩
結果就一堆神鷹
神鷹冇左都會係一堆新人去砌果期最勁果副
情況其實冇變

我無話大仇口嘅
因為我算係最高果批刷到神鷹技
係既得利益利
只係覺得自從有呢個技後
Ranking少咗好多個人化deck
以前得扣血面具係倒模外
個個人嘅deck都唔同 多元化
執deck都會花時間去諗 針對當時啲卡執
依家全世界神鷹
有幾多人唔用神鷹可以上王?
( 相信5月尾雷龍祭際收皮後問題更嚴重 )

有幾出奇其實 以前實卡咪又係貓僧bf光道

以前實卡係咪人人+次次組得起主流先?

其實我覺得神鷹個場唔係最大問題 突指先係,金星配突指又係炸撚到老母都唔認得
其實都係互相制衡㗎姐

得2鳥2千手
銀牌都卡手卡到輸
求教改良

其實都係互相制衡㗎姐

神鷹突指係得蟲蟲克到少少

睇黎巴打你對於神鷹好大仇口

其實神鷹同納祭都係屈在穩定性太高,神鷹分散投資,高站場能力+壓制前後場,再入晒所有一線魔陷,正常打好難trade贏
納祭就檢索快+偷怪屈牌差

ranking從來都只係一星期打5鋪
你壓神鷹就會變左其他deck抬下頭
然後由神鷹 納祭 守墓變成納祭 守墓
呢隻game對打俾人諗太耐
我都係用杏子拿拿聲end game算
反正升rank都係當施捨乞衣
我farm下光頭佬算數

貘良同遊戲都係用晒啲未來卡黎打人
雖然好快就俾人搵倒點farm
同埋本身資源有限嘅情況下
少少課金嘅或者無課嘅一定係砌最勁最穩
結果就一堆神鷹
神鷹冇左都會係一堆新人去砌果期最勁果副
情況其實冇變

我無話大仇口嘅
因為我算係最高果批刷到神鷹技
係既得利益利
只係覺得自從有呢個技後
Ranking少咗好多個人化deck
以前得扣血面具係倒模外
個個人嘅deck都唔同 多元化
執deck都會花時間去諗 針對當時啲卡執
依家全世界神鷹
有幾多人唔用神鷹可以上王?
( 相信5月尾雷龍祭際收皮後問題更嚴重 )

有幾出奇其實 以前實卡咪又係貓僧bf光道

以前實卡係咪人人+次次組得起主流先?

呢隻game要短時間砌到主流都要課番幾百至一千
以前貓僧BF主deck around 800
Extra 轟炸機200奧金100 冰結界100 m叔星塵50 玫瑰龍100
實卡仲要放得出

光道直頭唔洗extra,
唔好咁on9後期先組既話
裁龍50,小天使60,魔法師100(小天使同魔法師後期200蚊飛)
其實抵玩過呢隻驚好多

利申:
超量開始無玩
好懷念當年副貓僧
打到隻貓貓同轟炸機有感情
仲做緊書簽
其實都係互相制衡㗎姐

神鷹突指係得蟲蟲克到少少

搵光頭佬幫幫手
https://www.youtube.com/watch?v=4hyDrqs1EyU&t=246s
希望殘局難返啲,咁易破好無癮
希望殘局難返啲,咁易破好無癮

連ai都打唔贏, 玩到好無癮

有無人會買?

有無人會買?

諗起我唔見咗張舊版黑魔導
磁石戰士ur,r各2張
差2張sr
都冇聯合

有無人會買?

送果d過氣實卡,不了

實卡黎? 唔係game card?

有無人會買?

送果d過氣實卡,不了

實卡黎? 唔係game card?

隻game邊有位你入code...
一日先見得過一兩次表遊... 真係點打...
一日先見得過一兩次表遊... 真係點打...

點會呀?平均都2,3個鐘就一定有出
點解天使07鎖唔到異次元戰士個效果

你唔係升級召喚或者反轉過

唔係,本身既有效果無得取消
只可以阻止要㩒發動先有嘅效果

唔係,本身既有效果無得取消
只可以阻止要㩒發動先有嘅效果

但你都講得無錯,唔可以反轉同特召出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞