[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
reset左第三次
中左第3張鳳凰騎士
我d fd就係咁中超合魔獸
但我超合魔獸反而淨係一張
佢送1000分應該調低咗出卡率

我刷城之內差唔多場場中
傳送門啲sr幾時先會轉
下pack真係出地主題細包既話城之內最受惠?地屬好似好多戰士族

城之內都冇技加戰士攻啦
點會佢最受惠

期待會出 突擊隊長 / 增援 / 雄鷹指揮官 / 突擊部隊
以前玩實體卡起手玩戰士都係靠依d起家
一開波就高速召喚
下pack真係出地主題細包既話城之內最受惠?地屬好似好多戰士族

城之內都冇技加戰士攻啦
點會佢最受惠

一開波就高速召喚

應該岩石族我覺得

城之內都冇技加戰士攻啦
點會佢最受惠

一開波就高速召喚

應該岩石族我覺得

增援同戰士的生還應該難d出
Farm 表遊 40 unhappy girl
https://youtu.be/a69s5jMLmAw

最穩8k 差唔多啦
打到想棄
打到想棄

其實已經悶
開game見有遊戲就打 無就關翻
打到想棄

其實已經悶

出卡包慢到完全唔想比錢玩

agger
打到想棄

其實已經悶

agger

出得快就會有人話咁快出邊有石抽
打到想棄

其實已經悶

agger

混沌個包我已經reset左幾次
差唔多咩都有,係數量問題
再無新野無動力玩
打到想棄

其實已經悶

agger

再無新野無動力玩

主要係打rank黎黎去去都神鷹納蟲守墓4套
唔用就一定輸
冇曬之前用心砌卡嘅動力
黃金頭銀尾就有人用係咩心態
bam曬呢4套卡打rank實好玩好多
打到想棄

其實已經悶

agger

再無新野無動力玩

唔用就一定輸
冇曬之前用心砌卡嘅動力

依家白銀已經好多痴線佬
需然黎黎去去呢幾套deck係好悶 但打rank都唔俾用主流deck又係咩心態 想快啲升上去拎石自然就用啲快/勝率高嘅deck架啦
玩fun deck又唔想打主流一係就唔好咁早打等啲勁人上晒先 一係就打casual duel 啦
其實快d出禁限卡表已經解決左個問題

其實已經悶

agger

再無新野無動力玩

唔用就一定輸
冇曬之前用心砌卡嘅動力

咪就係關佢出卡咁慢事
出卡慢=轉meta慢
d人慢慢儲晒d資源集中抽d meta包=全部人都玩倒meta

其實有啲bug位要調整下
Eg 神鷹技 / 增加血量 / 提高卡組下限
咁先多元化同現實啲

如果遊戲提倡速決 我話你你岀幾多卡
用一決生死同扣血/掉牌自閉撚都係無動於衷
除非重課完美組deck
否則打rank永遠都係果啲deck 好無聯
至少血量提高 整走一決生死咁單機嘅打法
連續4局刷守墓女一開波無少女/RAI-MEI輸左
有無第二d穩d既卡組

會出嘅都會只限可以換/刷返黎嘅卡
如果唔係隻驚會因為冇人課金執笠

我都覺,但限左,某d deck起碼可以削弱d先,無咁多人用黎用去都個幾套,我估

我都覺,但限左,某d deck起碼可以削弱d先,無咁多人用黎用去都個幾套,我估

削乜鬼,隻game玩格食格,
出多啲唔同種類既deck已經夠啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞