[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
咁組o唔ok

對面先攻爆你卡通世界就
刷左1000key 0張黑魔女 0張抽1卡回500血

1000key 20鋪
屌到200鋪再屌

1000key 20鋪
屌到200鋪再屌

我玩左三個月啦200舖有都唔奇
我一次過刷玩左我兩個幾鐘屌
屌解出極都係30lv

1000key 20鋪
屌到200鋪再屌

我玩左三個月啦200舖有都唔奇
我一次過刷玩左我兩個幾鐘屌

隻game識讀心
其實而家有繼承之力 聯合攻擊真係咁須要咩

繼承係無聯合替補,如果兩張都有,你揀邊張?
屌 黃金1就用神鷹/納祭係咩心態
想fun deck 都唔得

繼承要同究極龍包條魚
新人冇咪要聯合好d
屌 黃金1就用神鷹/納祭係咩心態
想fun deck 都唔得

琴晚用二重融合係黃金123 輪迴,9成都係神鷹納祭,一成係子杏
屌 千年難得一見既40lv表游 豬左
出現率可以再低d
屌 千年難得一見既40lv表游 豬左

我都輸咗
用少女加軟泥,係咪唔應該撞佢

繼承要同究極龍包條魚
新人冇咪要聯合好d

聯合嘅價值係多1000分呀
佢送1000分應該調低咗出卡率
發現用杏子刷五千分仲好
用薄幸成日一係手殘無打到啲彈上手牌啲怪 一係最後一張先抽到幻想召喚師 次次都有啲野fail
杏子四五個回合咩都搞掂 穩定輕鬆五千分
想問任務有個叫你用擁抱際品的心3次
張卡其實點先可以發動?

做咩姐你
官方幾時先肯整個出現通知
遊戲去左邊到打j
張卡其實點先可以發動?

對面用升級召喚o既怪打你,你就可以炸佢
張卡其實點先可以發動?

對面用升級召喚o既怪打你,你就可以炸佢

屌你aibo仲難打過闇獏良... 又唔跌卡...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞