[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

巴打們做好時間規劃,咪浪費時間同心機等矮撚。

下隻係21:15分 30lv

居然係咁 ?

唔係掛

點解我轉極都冇

堅有用,下隻11點3

巴打們做好時間規劃,咪浪費時間同心機等矮撚。

下隻係21:15分 30lv

居然係咁 ?

唔係掛

點解我轉極都冇

堅有用,下隻11點3

same 11點3
40lv 8000分冇出過sr
30lv 8000分反而出過破壞龍
矮撚真係乞衣黎
矮撚真係乞衣黎

一張SR都未有
我淨係想要恩惠雨
矮撚真係乞衣黎

一張SR都未有
我淨係想要恩惠雨

磁石仔差ur同一張sr
矮撚真係乞衣黎

一張SR都未有
我淨係想要恩惠雨

磁石仔差ur同一張sr

一張都未有
矮撚真係乞衣黎

一張SR都未有
我淨係想要恩惠雨

磁石仔差ur同一張sr

一張都未有

我張ur同sr都係打輸出
有無人睇youtube在下葉問d片
流流地咁,教人玩二重但試完之後流到pk
日本仔副deck騎士/暴風龍x3佢x2就算

唔記得講,最重要係把聲超煩

其實點整二重deck
都係上唔到一線
擺後台鏡壁暴風個啲的確會拖慢出二重大怪
利申:非葉問fans但有睇二重個集直播

其實點整二重deck
都係上唔到一線

https://www.youtube.com/watch?v=ry9UjmICzFo
依副已經係好最好
不過打ranking黎講大部份人都有陷頂一round
如果俾對家出到2900既獸就收皮
今日update完依set
打守墓女安全左好多
但都係要盡快抽到少女
換走張炸彈落多張抽卡天使好唔好?

我e加咁樣,基本上見到納祭冇亞空間都係收皮,打其他主流頭3rd出到combo都可能55波,冇就可以白𣄃

我e加咁樣,基本上見到納祭冇亞空間都係收皮,打其他主流頭3rd出到combo都可能55波,冇就可以白𣄃

基斯招平衡係咪直接剁左?

基斯招平衡係咪直接剁左?

試過用基斯,起手爛救唔翻,重新開始重好用

其實點整二重deck
都係上唔到一線

https://www.youtube.com/watch?v=ry9UjmICzFo

得2鳥2千手
銀牌都卡手卡到輸
求教改良
發覺隻game網上人氣係咁跌緊,同我初玩果陣差好遠

睇推post速度就知

睇推post速度就知

巴哈reddit果d都好冷清

梗係啦
活動係咁翻炒
npc就係咁用啲未來卡黎屈你
玩玩下實有熱潮撚退坑
下次見到矮仔要成1點,仲要30lv
第n次矮撚活動,今朝終於有第一張聯合攻擊啦!
其他19磁石有冇都罷

睇推post速度就知

巴哈reddit果d都好冷清

梗係啦
活動係咁翻炒
npc就係咁用啲未來卡黎屈你
玩玩下實有熱潮撚退坑

Npc係其次
我覺得係ranking係神鷹技問題
基本上唔用神鷹好難上遊戲王
呢個技太屈 令ranking對手太單一
自己用都用到悶
個個都倒模deck打 無咗以前會diy咁玩
因為依家有技係偏強 神鷹
以前無偏強技多元化好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞