[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

6張啦

6張啦

屌你我第一次活動打到依家一張都無

6張啦

屌你我第一次活動打到依家一張都無

lv40都未打贏過
有冇人share下刷表遊副deck?

手制同神之氣息可以加減換其他補血牌
有冇人share下刷表遊副deck?

手制同神之氣息可以加減換其他補血牌

張海馬人其實都冇用

終於刷到命抽
有冇巴打可以share命抽加金蘋果刷海馬嘅deck

額外牌組,2張巨大雷龍

想分享一下,真正超平民刷40遊戲!!最高7000,(計埋活動分)。我無聯合攻擊。我試過少女,天使07,都有風險,呢副真係隱
想問繼承之力係原攻擊力定加成後既攻擊力?
想問繼承之力係原攻擊力定加成後既攻擊力?

原攻擊力
計喺屎坑時嘅攻擊力

額外牌組,2張巨大雷龍

想分享一下,真正超平民刷40遊戲!!最高7000,(計埋活動分)。我無聯合攻擊。我試過少女,天使07,都有風險,呢副真係隱

我同呢副差唔多
只係換咗神之氣息防大怪

巴打們做好時間規劃,咪浪費時間同心機等矮撚。

下隻係21:15分 30lv
屌佢老味 有冇咁黑呀
幻想師係最尾 頭兩round薄幸影都冇
勝率唔夠一半

額外牌組,2張巨大雷龍

我同呢副差唔多
只係換咗神之氣息防大怪

陷阱果張卡無用邊張代替?

居然係咁 ?

居然係咁 ?

我試過work 好過你隔一陣開game玩 隻game又咁撚食電
btw廢事引圖 整到咁長

居然係咁 ?

我試過work 好過你隔一陣開game玩 隻game又咁撚食電
btw廢事引圖 整到咁長

我1030 30lv

額外牌組,2張巨大雷龍

我同呢副差唔多
只係換咗神之氣息防大怪

阿努比斯/搖控/栗子球

額外牌組,2張巨大雷龍

我同呢副差唔多
只係換咗神之氣息防大怪

幾多分?

額外牌組,2張巨大雷龍

我同呢副差唔多
只係換咗神之氣息防大怪

幾多分?

答唔答到你

居然係咁 ?

唔係掛

居然係咁 ?

唔係掛

點解我轉極都冇

居然係咁 ?

唔係掛

點解我轉極都冇

你試下隔一小時一次之後先再縮小時間睇
btw好開心呀 下隻9:45 40lv
屌又30lv

居然係咁 ?

唔係掛

點解我轉極都冇

你試下隔一小時一次之後先再縮小時間睇
btw好開心呀 下隻9:45 40lv

頭先40lv又輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞