[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
下pack真係出地主題細包既話城之內最受惠?地屬好似好多戰士族

城之內都冇技加戰士攻啦
點會佢最受惠
交易商UR好似無咩值得換
反而SR真係好多靚卡

磁石戰士ur幾勁喎

麻麻地咋wor

3隻Q,然後打果SET每樣落2,2隻大磁
其實好易出,但好冇打就另一回事
可以玩埋堆墓

話說張地屬融合公廁都可以儲起佢?
留翻黎組oz之王auto deck?
交易商UR好似無咩值得換
反而SR真係好多靚卡

磁石戰士ur幾勁喎

麻麻地咋wor

3隻Q,然後打果SET每樣落2,2隻大磁
其實好易出,但好冇打就另一回事
可以玩埋堆墓

話說張地屬融合公廁都可以儲起佢?
留翻黎組oz之王auto deck?

之前有巴打話釋放
即係要嘥兩次通召機會先召到
融合就手牌直出
雖然慳返張,但召嘅難度都幾高
奸商兩張龍族新sr
龍deck同海馬係咪有出頭天
原來王者的看破 破唔到黃泉船同瞬著炸彈 琴晚同隻羽蛾打 死左2隻青眼
白龍隊放唔放天罰好 破下卡片效果怪
my deck
3青眼
2白龍騎+2儀式
3看破
1佛
1鳥
2控制器
2海馬人
1青龍召喚師
1金蘋果 (配合命抽)
1 1800攻天使
1 獅馬獸
原來王者的看破 破唔到黃泉船同瞬著炸彈 琴晚同隻羽蛾打 死左2隻青眼
my deck
3青眼
2白龍騎+2儀式
3看破
1佛
1鳥
2控制器
2海馬人
1青龍召喚師
1金蘋果 (配合命抽)
1 1800攻天使
1 獅馬獸

你不如用履行契約召返白龍騎士直接破壞好過跚
想問有咩人既技能係必刷
遊戲張磁石戰士UR好似咁易跌咁
my deck
3青眼
2白龍騎+2儀式
3看破
1佛
1鳥
2控制器
2海馬人
1青龍召喚師
1金蘋果 (配合命抽)
1 1800攻天使
1 獅馬獸

大細龍都係度先打是常識吧
my deck
3青眼
2白龍騎+2儀式
3看破
1佛
1鳥
2控制器
2海馬人
1青龍召喚師
1金蘋果 (配合命抽)
1 1800攻天使
1 獅馬獸

大細龍都係度先打是常識吧

第一次玩白龍隊 成日捉唔岩出白龍個timing 成日比人突擊指令收皮

呢張入青眼deck似乎唔錯

你錯覺

你錯覺

6點幾起身用雜DECK AUTO打40LV 4千分就跌左張

你錯覺

我兩日只係見到一次40lv...
40lv 點打
冇聯合 大家點刷
頭兩round 冇少女+斧 就玩完
冇聯合 大家點刷

https://youtu.be/8KtnZDBYGfo

你錯覺

今次得6張新卡 歐洲人應該輕鬆play

你錯覺

今次得6張新卡 歐洲人應該輕鬆play

出極都舊卡
點解依家出得冇咁密,今朝到而家先係見過兩次40lv
個個都用少女刷
我懶 輕輕鬆鬆就算

無天罰就用闇指
無聯合就求其用繼承打5000傷
無reload就..自求多福

無技就...你用返少女啦
咁組o唔ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞