[I/A] 遊戲王 Duel Links [18] 快啲出新野啦好嗎?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

好想玩萬丈目

第一代都未出完就講第2代

同一個人仲要出幾多次

唔一定要出哂一代先可以出新一代,可以先出哂主要人物,落下一代,前一代未出現的路人配角當活動出現,新舊活動交替咁營運落去

認同呢個諗法

但咁快出一代(半年左右) 隻game好快玩完
始終最紅都係頭兩代
前幾代d卡相對較廢
咁快出到咁後代
好易流失舊代玩家

其實點會
多啲組合仲好 就咁一個同調 超量都hea到你一年

先假設第四項講緊GX,佢可以慢慢放啲角色出黎,始終唔同半年前遊戲剛出著重俾玩家用哂主要角色;

每個月放幾個,間中出活動,如果計半年一代,其實都玩到三年 ,而且代數愈後,角色數量愈多。

出新一代都係大勢所趨,愈遲出更加多人棄驚 ,而且呢一兩個月出GX都係跟返佢個行程表

我都覺得係 佢話選擇一扇門 姐係好似gx咁 揀紅綠藍其中一個社打分打活動
利申 9估

同一個人仲要出幾多次

唔一定要出哂一代先可以出新一代,可以先出哂主要人物,落下一代,前一代未出現的路人配角當活動出現,新舊活動交替咁營運落去

認同呢個諗法

始終最紅都係頭兩代
前幾代d卡相對較廢
咁快出到咁後代
好易流失舊代玩家

其實點會

先假設第四項講緊GX,佢可以慢慢放啲角色出黎,始終唔同半年前遊戲剛出著重俾玩家用哂主要角色;

每個月放幾個,間中出活動,如果計半年一代,其實都玩到三年 ,而且代數愈後,角色數量愈多。

出新一代都係大勢所趨,愈遲出更加多人棄驚 ,而且呢一兩個月出GX都係跟返佢個行程表

我都覺得係 佢話選擇一扇門 姐係好似gx咁 揀紅藍其中一個社打分打活動
利申 9估

我覺得單純係打開通往決鬥學園舞台
光抽仲難刷過咩命抽一決生死神鷹場

I Love Hong Kong 多謝盲佬

徵好友交換小智
Btw如果木馬都有,咁唔爭在出埋本田,雙六同骰仔啦

好想玩萬丈目

第一代都未出完就講第2代

同一個人仲要出幾多次

認同呢個諗法

始終最紅都係頭兩代
前幾代d卡相對較廢
咁快出到咁後代
好易流失舊代玩家

其實點會

我就剩係睇過第一代
出完duel links 後有睇過下後幾代
咩同調超量睇到我r爆頭
完全冇腦咁9吹就召一堆怪
一兩回合就召到4-5000攻
仲同時召幾隻怪又得
舊卡玩鬼
如果出到咁我都唔想玩
遊戲王愈新愈少人睇唔係冇原因
之前買20包得一張SR
佢宜家比番多1張SR做補償
之前買20包得一張SR

我琴日有份sd email同佢用英文理論
初頭仲話我睇錯同因為cancel左動畫先好似少左張卡
等我要cap圖同講到勁詳盡
同話feel到被騙
今日就補翻
不過本身應該得中譯先有問題同係得20+1sr
家下d白金咁鐘意落天罰,我架戰艦一出場就爆炸

家下d白金咁鐘意落天罰,我架戰艦一出場就爆炸

可以屈咪守墓機
之前買20包得一張SR

同話feel到被騙
今日就補翻

下 要br佢屌過先會補呀?
要響邊度屌佢呀?

終於打埋粒ur 唔洗再打拍卡啦

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

我都超新手呀,拎晒成身家走去換魔導獸同力量,係咁撞40lv撞到過到為止

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

我都超新手呀,拎晒成身家走去換魔導獸同力量,係咁撞40lv撞到過到為止

Over 400萬都繼續刷緊 可以刷技/石
想問下巴打你地多過3張果D卡會唔會賣

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

打過2次表示到今日都未開始刷

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

好似遊戲同城之內各刷咗一個技,其他人無抽寵技用唔到魔導獸

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

今日先開始清星,打咗好多場仲顯示999,發覺今次技難跌咗

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

刷左千二萬分都唔跌技

超新手淨係刷到30級
依家先打到220萬

刷左千二萬分都唔跌技

千二萬分 我得600幾萬
之前買20包得一張SR

同話feel到被騙
今日就補翻

下 要br佢屌過先會補呀?
要響邊度屌佢呀?

我喺game到report有bug
打左件事
之後佢sd email俾我 我再回詳細加圖
購買記錄+中文版show 20+2sr
我以為全部人都會送多張
係要report完先有咩

刷左千二萬分都唔跌技

千二萬分 我得600幾萬

我都係點先可以千二萬

其實求期打都過千萬,老/中手幾乎每次打分活動都輕鬆過千萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞