沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
邊個激嬲師傅 你地大鑊了

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

Carlos Wong:
你最好每日寫long 什麼short 什麼 幾多%對冲 net long or short 幾多,就睇你賺幾多。有料實讚你 Btw, 我以前係ibank 做trading嘅。話人naive咁撚小氣 學乜人做財演

條仆街

師父連自己都唔知開左咩倉
佢竟敢挑戰師父

駛唔駛幫佢開埋戶口入埋錢入去,再幫佢做埋買賣
on 9到冇譜都唔好自己唱自己

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

你最好每日寫long 什麼short 什麼 幾多%對冲 net long or short 幾多,就睇你賺幾多。有料實讚你 Btw, 我以前係ibank 做trading嘅。話人naive咁撚小氣 學乜人做財演

大師兄 要唔要派人起佢底?

btw 我都想正式拜師

大師兄~~~呢排師父好紅又要收徒弟啦。
尾二張相,有個叫傑克,話撐師父,沽十張大期
同師父同船

應該係啲師兄吹水去撐佢
2師兄咁鍾意期,唔通……
同師父同船

應該係啲師兄吹水去撐佢

二師兄 咁奸
同師父同船

應該係啲師兄吹水去撐佢

二師兄 咁奸

可以令到師父唔嬲,唔取消3點9,任何手段都可以
同師父同船

應該係啲師兄吹水去撐佢

二師兄 咁奸

咁又岩
同師父同船

應該係啲師兄吹水去撐佢

二師兄 咁奸

咁又岩

二師兄只想建立沈門師兄弟間既正義

真係開假Acc撐師父。
屌,相icon相仲要係大波妹

唔洗check up,一定係魯七師弟啦
Btw忙左個下晝班蛋散竟敢去踩師父場

突然咁多人支持 一定係d 師兄弟同俗家弟子 多謝大家救沈門

3點9一向多人睇 基本上淨係睇3點9

要師父扯一扯先得

真係開假Acc撐師父。
屌,相icon相仲要係大波妹

唔洗check up,一定係魯七師弟啦
Btw忙左個下晝班蛋散竟敢去踩師父場

突然咁多人支持 一定係d 師兄弟同俗家弟子 多謝大家救沈門

3點9一向多人睇 基本上淨係睇3點9

要師父扯一扯先得

有慧根!
沈門變咗執笠鬼,連登流量大減10%,可能連尼住見情況危急,發動一眾IT狗去𠱁返師父唔定,唇亡齒寒
沈門變咗執笠鬼,連登流量大減10%,可能連尼住見情況危急,發動一眾IT狗去𠱁返師父唔定,唇亡齒寒

無左師傅仲上連登做咩九

錯哂
師父決定香港Gdp的高低增長。
應該係金管局、銀監會、財經事務署、政府新聞處、商務經濟發展局等等
動員開海量假Account 撐師父洗板

有道理,香港要贏、師父要燈 冇撚有錯

錯哂
師父決定香港Gdp的高低增長。
應該係金管局、銀監會、財經事務署、政府新聞處、商務經濟發展局等等
動員開海量假Account 撐師父洗板

有道理,香港要贏、師父要燈 冇撚有錯

每次講索羅斯,我就要提前排師父燈爆美股,索羅斯沽到蝕左幾十億。
今次無論係邊路人馬救沈門都好,多謝佢哋,冇師父瀨嘢人生多沒趣,炒唔炒股都要撐,唔信問金仔
原來真正沈門危機唔係師父熄燈,而係師父收山

無左師傅接火棒點係股市生存

宜家宣佈讚美師父正式啟動!

宜家宣佈讚美師父正式啟動!

做野!

冇錯,今日我就讚過師父天生一副明星相,真心唔係諷刺,沈門冇咗師父一定執笠,喺同門未揾夠退休之前,絕對唔可以比師父封筆封嘴收山

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

大師兄 要唔要派人起佢底?

btw 我都想正式拜師

好!開始

沈門手語

沈門詩句

沈門祖訓

沈門心法

沈門座右銘

沈門化災咒語

禮成!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞