沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十八)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
今日止賺左

等緊大師睇好又可以再入

真係開假Acc撐師父。
屌,相icon相仲要係大波妹

唔洗check up,一定係魯七師弟啦
Btw忙左個下晝班蛋散竟敢去踩師父場
唉 我有不祥預感 大C俾人激嬲咗

嬲到熄燈

真係開假Acc撐師父。

突然咁多人支持 一定係d 師兄弟同俗家弟子 多謝大家救沈門
今日止賺左

等緊大師睇好又可以再入

羊已得道 沈門又多一名猛將

真係開假Acc撐師父。

突然咁多人支持 一定係d 師兄弟同俗家弟子 多謝大家救沈門

3點9一向多人睇 基本上淨係睇3點9
好有參考價值
魯7 好撚正

嬲到熄燈

股災
冇上黎一排,琴日博一博賭股,今日再炒多兩轉

冇上黎一排,琴日博一博賭股,今日再炒多兩轉

靠師傅發達仲要串串貢,太過份,我是來拜師支持師傅的

好,大師兄~~~~

開始!

沈門手語

沈門詩句

沈門祖訓

沈門心法

沈門座右銘

沈門化災咒語

禮成!
真心 我淨係睇大師一個股評人 佢嘅一份骨氣唔係個個有 佢唔做我都唔知點算

邊個激嬲師傅 你地大鑊了

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

Carlos Wong:
你最好每日寫long 什麼short 什麼 幾多%對冲 net long or short 幾多,就睇你賺幾多。有料實讚你 Btw, 我以前係ibank 做trading嘅。話人naive咁撚小氣 學乜人做財演

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

個個乜乜Carlos Wong 講到自己咁把炮又走去睇三點九 輸咗又要串大C 想搞串個party啫

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

你最好每日寫long 什麼short 什麼 幾多%對冲 net long or short 幾多,就睇你賺幾多。有料實讚你 Btw, 我以前係ibank 做trading嘅。話人naive咁撚小氣 學乜人做財演

大師兄 要唔要派人起佢底?

btw 我都想正式拜師
哫個好笑,難分真與假

Percy Chan:
大師,點解你要講粗口,你破壞曬你係我心目中的形象。

Louie shun:
我只是回應他們的粗口

唔好呀

想滅我門者,見一殺百

無需審判,即時槍決

嗰條撚屌真係好撚串!

條仆街

師父連自己都唔知開左咩倉
佢竟敢挑戰師父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞